HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 18 August 2016

Horoscop zilnic Joi 18 August 2016

autor Elena Yvette
638 views 3 minute timp de citit

Speranțele Fecioarelor în direcția iubirii prind și mai mare putere, Săgetătorii primesc o a doua șansă iar Vărsătorii nu se lasă afectați de nimic.

Horoscop zilnic Joi

Berbec

Simți nevoia să faci o schimbare în viața ta, una care să se resimtă puternic, însă nu știi exact în ce direcție ar trebui să acționezi. Ar fi bine să te gândești la ceea ce te-ar face mai fericită.

Taur

Ar fi indicat să te mai interesezi din când în când de ceea ce mai fac cunoscuții tăi, în special aceia care mereu dau câte un semn de viață. Nu te aștepta să fii mereu tu cea care este căutată și depune și tu un minim de efort.

Gemeni

Faptul că unul dintre colegii de la locul de muncă este mereu exploatat de ceilalți nu prea pare să te încânte. Azi vei cădea de partea lui și vei încerca să nu-i mai lași pe cei din jur să-l deranjeze sau să-l tot necăjească cu tot felul de glume copilărești.

Rac

Ți se reproșează faptul că ești mereu lipsită de interes față de acele lucruri care nu te implică în mod direct. Chiar dacă unele aspecte sunt mai generalizate, asta nu înseamnă că, contribuția ta trebuie să fie zero.

Leu

Este cazul să te ocupi mai mult de propria ta persoană. Chiar dacă ești atentă la grijile și nevoile celor dragi, încearcă să nu uiți de tine în totalitate.

Fecioară

Ești puțin cam aeriană, însă acest lucru se datorează faptului că mintea ta stă la o persoană cu care interacționezi și discuți destul de des în ultima perioadă. Azi vei primi un semn că aceste lucruri nu sunt chiar fără rost și există șanse să ai parte de o mică poveste de dragoste.

Balanță

Azi ai de predat un proiect sau o lucrare care este destul de importantă. Ar fi bine să nu pierzi timpul cu lucruri fără folos și încearcă să respecți termenul limită stabilit.

Scorpion

Ești cu capul în nori iar concentrarea ta cam lasă de dorit. Ar fi bine să nu neglijezi treburile pe care le ai de rezolvat la birou din această cauză, altfel vei avea parte de sancțiuni, unele pe care sigur nu ți le dorești.

Săgetător

Primești o nouă șansă în ceea ce privește o sarcină de care nu te-ai ocupat așa cum trebuia. Ar fi bine să nu o irosești și să demonstrezi că ești o persoană cu un puternic simț al responsabilității și al seriozității.

Capricorn

Azi vei fi implicată într-o activitate care te va ține ca pe jar. Nu reușești să îți găsești locul și nu ai stare. Vrei să ai o oarecare singuranță, însă cei implicați par să fie puși pe glume de prost gust.

Vărsător

Ești foarte activă întreaga zi și reușești să treci cu brio peste toate micile piedici care îți ies în cale. Reușești să fii imună la tot ceea ce este negativ și îți vezi de treabă liniștită.

Pești

Devii impulsivă și nu ai nici un fel de reținere în a-ți prezenta opinia referitoare la un subiect care-l implică pe unul dintre colegii de la locul de muncă. Chiar dacă nu îmbrățișezi un astfel de comportament, se pare că nu te vei putea controla.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..