HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 7 Aprilie 2016

Horoscop zilnic Joi 7 Aprilie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Horoscop-zilnic-Joi-7-Aprilie-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Horoscopul zilnic pentru ziua de Joi 7 Aprilie 2016. Citește Horoscopul zilei de 7 Aprilie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Horoscop zilnic Joi

Vrei să știi ce vei face azi? Citește acest articol pentru a afla ce îți rezervă astrele pentru acestă zi.

Berbec: ai grijă ce alimente consumi la masa de prânz. E posibil să ai o indigestie sau ceva mai mult. Fii atentă la termenul de valabilitate sau modul în care sunt gătite sau combinate felurire de mâncare.

Taur: o să primești un buchet mare de flori de la băiatul care îți face curte de ceva timp; acesta vrea să te surprindă într-un mod plăcut și chiar reușește.

Gemeni: vrei să îți calci costumul pentru că nevoie de el în următoarele zile. Fii atentă la modul în care manevrezi fierul de călcat, nu ai vrea să strici costumul.

Rac: îți propui ca în seara asta să ieși în club, dar nu ai nici o rochie drăguță, așa că abandonezi idea. După ceva timp, o să îți aduci aminte că ai ceva drăguț, ascuns în fundul dulapului, dar e cam târziu și ceilalți au hotărât să stea acasă.

Leu: te simți cam ciudat. Orice ți se spune ți se pare că este împotriva ta și menit să îți îngreuneze munca. Ba mai mult, crezi toată lumea are ceva cu tine și îți aruncă o privire răutăcioasă.

Fecioară: filmul pe care îl vei viziona în seara asta te va face să plângi. Povestea prezentată în film te va emoționa atât de tare, încât nu îți vei pute stăpâni lacrimile, chiar dacă prietenul tău e lângă tine.

Balanță: îți vei petrece toată ziua în compania celei mai bune prietene din liceu. Nici nu o să îți da-i seama când a trecut timpul în compania ei, depănând amintiri din timpuri îndepărtate. Noroc că acum aveți telefoane mobile și mai actualizați bârfele.

Scorpion: masajul pe care îl ai programat azi te va ajuta să scapi de tensiunea acumulată până acum și te va relaxa. O să ai o stare plăcută și vei scăpa și de durerea de spate care nu îți dă pace de câteva zile.

Săgetător: ai cam rămas în pană de idei. Nu mai știi ce model vrei să îți faci pe unghii. În ajutorul tău vine manichiurista care îți va prezenta niște modele absolut uimitoare.

Capricorn: azi vrei să bei doi litri de apă. Nu ești învățată cu o astfel de cantitate, dar vrei să duci o viață sănătoasă. O să îți fie cam greu, pentru că e prima zi.

Vărsător: vrei să îți cumperi o nouă pereche de pantaloni pentru sală, dar nu găsești nici o pereche care să îți placă sau să te simți confortabil în ei. În schimb, o să găsești o grămadă de bustiere cool și foarte comode. Sigur o să cumperi una.

Pești: încă o zi în paradisul iubirii. Iubitul tău îți arată că tine mult la tine și vrea să petreceți cât mai mult timp împreună. Consideri că se comportă cam siropos cu tine și nu pre îți place. Vrei să nu mai fii așa sufocată și te decizi să îți exprimi punctul de vedere.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed