HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni, 23 Ianuarie 2017

Horoscop zilnic Luni, 23 Ianuarie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 977 views
horoscop-zilnic-luni-23-ianuarie-2017

Berbec

Horoscop zilnic Luni 23 Ianuarie 2017

Astăzi nu-i o zi tocmai bună pentru investiții financiare. Totuși, cineva din familie te va ajuta cu un împrumut pentru a-ți putea rezolva problemele curente. Nu dispera, lucrurile se vor regla în zilele ce urmează.

Taur

Prioritate vor avea familia și pasiunile. O zi dedicată relaxării. Atenție la oportunitățile ce-ți pot aduce beneficii financiare în partea a doua a zilei, căci vei fi înconjurat de multă lume.

Gemeni

E bine să nu faci astăzi niciun fel de achiziție. Concentrează-te pe relațiile cu familia și ajută pe cine are nevoie cu un sfat, o îndrumare, amânând cheltuielile pentru săptămâna următoare. De altfel, e bine să te ocupi mai mult de suflet azi.

Rac

O zi plină de surprize financiare. Încă de dimineață poți intra în posesia unei sume de bani deloc de neglijat. Consultă-te cu cineva asupra modului de folosire a acestora, căci vei avea nevoie. Nu-i risipi pe plăceri imediate!

Leu

Simți o apăsare sufletească și ești neliniștit. Apelează la o rudă mai în vârstă pentru a obține un sfat pertinent ca să ieși cu bine din această stare. Nu e momentul să devii justițiar în acest moment, ar fi mai potrivit să aștepți ca lucrurile să se regleze de la sine.

Fecioară

O zi plină de surprize plăcute. Poți primi o veste care te va bucura nespus și te va face să privești viața din alt unghi. Ți se deschid noi oportunități. Ești în fața unui început, depinde doar de tine ce alegeri faci.

Balanță

O zi încărcată, cu multe drumuri mici de făcut. Vei fi surprinsă de un dar pe care-l vei primi în această zi. Pe seară se preconizează un eveniment important de la care nu ar trebui să lipsești, căci poți întâlni pe cineva cu care să demarezi un proiect important.

Scorpion

Ai nevoie de niște bani pentru a face modificările pe care ți le-ai propus. Apelează la o rudă foarte apropiată. Evită să împrumuți de la prieteni, deoarece e posibil să nu poți returna banii atunci când spui și să intri în situații neplăcute. N-ar fi rău să reconsideri situația și să amâni unele proiecte.

Săgetător

Nu e o zi favorabilă inițiativelor individuale. E mai bine să nu faci nimic. Totuși, dacă te apuci de lucru, cere sfatul rudelor sau prietenilor pentru ceea ce îți propui să faci azi. Ar fi bine să mai studiezi înainte de a demara ceva.

Capricorn

Dedică-ți timpul persoanei iubite. E un moment ideal pentru reînnoirea jurămintelor. Vei avea parte de momente plăcute și relaxante, care te vor încărca de energie pentru zilele următoare. Ai mare nevoie de acest moment de pauză.

Vărsător

E o zi potrivită pentru odihnă după o săptămână încărcată. Totuși, acceptă invitația din această seară. Vei avea ocazia să cunoști o persoană specială cu care vei lega o prietenie pe viață. Atenție: să nu devii prea agresiv în exprimare!

Pești

Astăzi poți face schimbări în locuință, dar nu de unul singur. Bucură-te de ajutorul prietenilor. E bine totuși să nu faci risipă de energie, căci vei primi o invitație la o petrecere mai pe seară. O poți organiza chiar tu, ca să răsplătești efortul prietenilor…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed