HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni, 9 Ianuarie 2017

Horoscop zilnic Luni, 9 Ianuarie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 994 views
horoscop-zilnic-luni-9-ianuarie-2017

BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)

Luni 9 Ianuarie 2017

Astăzi vă simțiți norocos pur și simplu, fără a avea prea multe motive în aparență. Primul pătrar al Lunii aflat în semnul dumneavoastră vă determină să atingeți un obiectiv pe care vi-l doriți. Trebuie doar să fiți precauți cu privire la prezența planetei Uranus, care vă poate cauza iritabilitate, în vreme ce planeta Pluto poate fi obsesivă pentru dumneavoastră, ceea ce vă poate face să vă simțiți confuz chiar înainte de a persevera în succesul dumneavoastră.

TAUR (20 APRILIE – 20 MAI)

Primul pătrar al Lunii din Berbec aliniat împreună cu planetele Uranus și Pluto vă pot antrena credințe care sa vă împiedice să vă manifestați idealurile. Aceasta este o perioadă prielnică pentru a vă „îmbarca” într-o călătorie de autocunoaștere interioară pentru a afla ceea ce vă reține în privința evoluției în anumite arii ale vieții dumneavoastră. De asemenea, se poate ivi momentul oportun pentru a face dovezi de generozitate caritabilă, fiind chiar indicat să acționați în acest sens, dar cu oarecare discernământ, desigur.

GEMENI (21 MAI – 21 IUNIE)

Felul în care planetele se află aliniate în semnul Berbecului reprezintă pentru semnul dumneavoastră o chemare la trezirea instinctului pentru viața socială. Este o bună oportunitate de a vă analiza relațiile sociale și de a decide dacă vă petrceți timpul cu persoanele care au o influență pozitivă asupra dumneavoastră. O anumită persoană din anturajul dumneavoastră va face diferența. De asemenea, ați putea încerca să căutați compania unui grup care să vă faciliteze dezvoltarea personală.

RAC (22 IUNIE – 22 IULIE)

Simțiți nevoia să vă exprimați sau să vă destăinuiți, fără să vă gândiți la consecințe, unei persoane apropiate care știe să vă asculte. Alinierea planetelor din Berbec vă poate aduce drept beneficiu schimbarea carierei în sensul unei mai bune autonomii. Trebuie să fiți precauți în interacțiunile cu autoritățile. Este o perioadă în care sunt bine aspectate deciziile radicale, așa că fiți atenți la ce concluzionați.

LEU (23 IULIE – 22 AUGUST)

Este posibil sau chiar probabil să primiți o lămurire neașteptată cu privire la viitorul dumneavoastră, datorită felului cum sunt aranjate planetele în Berbec. Experiența va avea efect iluminator atât în ceea ce privește obiectivul pe care îl aveți în viață, cât și calea de urmat pentru a vă realiza visele. Acordați-vă timp pentru a înțelege mesajul primit și nu trageți concluzii pripite. Felul în care vă percepeți idealurile are momentan un efect puternic asupra psihicului dumneavoastră. Învățați multe din experiență.

FECIOARĂ (23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE)

Alinierea planetelor în semnul Berbecului vă trezește forța percepției în ceea ce privește viața interioară. Este o bună ocazie pentru a vă descoperi emoții, concepții și obiceiuri care nu vă aduc neapărat beneficii. Căutați moduri în care să vă eliberați de negativitatea care vă încorsetează. Cel mai bine este să vă urmați instinctul de a vă exprima fără a răni sentimentele altcuiva.

BALANȚĂ (23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE)

Primul pătrar al Lunii și poziția planetei Uranus aflate în Berbec vă determină să doriți să fiți mai independenți în relațiile personale, poate pentru a vă urma mai bine obiectivele. Un aspect vizat de planeta Pluto poate emancipa rebela/rebelul din dumneavoastră, cauzându-vă să acționați fără să gândiți lucrurile în perspectivă.

SCORPION (23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE)

Datorită alinierii planetelor în semnul Berbecului, astăzi vă simțiți neliniștiți, iar o provocare stimulativă mental care să vă pună în valoare ingeniozitatea vă este de mare ajutor. Este posibil ca un coleg de breaslă să vă determine schimbări în planuri. Sau puteți fi chiar dumneavoastră cel care determină această schimbare.

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE)

Astăzi vă simțiți inspirat(ă) în demersurile dumneavoastră creative și experiențele inedite din viața sentimentală. Dacă doriți să vă îndrăgostiți, veți avea șansa de a întâlni pe cineva extrem de independent sau complet diferit de dumneavoastră într-un anumit fel. Dacă sunteți deja într-o relație, atunci sunteție deschis(ă) la moduri noi de a vă raporta la partenerul(a) dumneavoastră.

CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE)

Astăzi simțiți nevoia unei schimbări de mediu, care nu va întârzia să apară. Luna aliniată cu Uranus și Pluto în Berbec vă poate cauza o schimbare de perspectivă în ceea ce privește familia dumneavoastră.

VĂRSĂTOR (20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE)

Planetele din semnul Berbecului vă stimulează intelectul. Simțiți nevoia urgentă de a împărtăși altora opiniile dumneavoastră, ceea ce creează oportunitatea de a schimba opinii cu prietenii și colegii, cu condiția să le ascultați și dumneavoastră părerile și să le respectați ideile în schimb…

PEȘTI (19 FEBRUARIE – 20 MARTIE)

Aceasta este o perioadă benefică pentru a vă schimba situația financiară. S-ar putea să fiți tentate(-ți) să luați decizii pe care mai târziu este posibil să le regretați. Renunțați la ideile dumneavoastră limitante cu privire la câștig, iar astfel veți deschide ușa spre propria prosperitate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed