HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti, 11 Octombrie 2016

Horoscop zilnic Marti, 11 Octombrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 844 views
Horoscop-zilnic-Marti-11-Octombrie-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Taurii au ocazia să își satisfacă poftele, Scorpionii se pun într-o lumină bună, iar Peștii pot respira ușurați.

Horoscop-zilnic-Marti-11-Octombrie-2016

Berbec

Azi, sentimentele par să îți dea bătăi serioase de cap. Tinzi să te îndrepți în două direcții și, chiar dacă știi că una dintre ele este total greșită, tot nu poți să te îndepărtezi de ea, sub nicio formă.

Taur

Azi ai parte de un mic câștig neprevăzut, dar care îți luminează întreaga zi. Se pare că poți, în sfârșit, să îți satisfaci o poftă la care râvnești de multă vreme.

Gemeni

Treci prin niște momente destul de dificile, iar azi, mai mult ca oricând, simți că nu mai poți să le faci față și ai tendința să cedezi psihic. Chiar dacă este greu, încearcă să ții garda sus și nu te lăsa învins.

Rac

Dacă ai o idee legată de un proiect ce ține de locul de muncă, încearcă să o păstrezi pentru tine. Unii colegi vor să avanseze și ar putea profita de tine în acest sens. Nu te lăsa înșelat și nici nu prinde încredere în oricine.

Leu

Dacă ai nevoie de un sfat sau o mână de ajutor, să nu îți fie rușine să ceri acest lucru. Nu poți mereu să faci totul de unul singur și nu trebuie să te simți mai slab din această cauză. Nu putem face mereu tot ceea ce vrem, mai ales fără ajutor.

Fecioară

Azi pari a fi contra cronometru și ai impresia că lucrurile se aglomerează mult prea mult. Încearcă să nu te panichezi și acordă mai multă atenție micilor detalii.

Balanță

Ți se vor propune unele călătorii în scop de afaceri, însă asta doar pentru viitorul apropiat. Chiar dacă nu ești nevoit încă să pregătești bagajele, gândul tău zboară numai la planificare și organizare în această direcție.

Scorpion

Dacă ai un anumit plan schițat în minte, azi ai ocazia să-l trasformi în ceva real și palpabil. Cu această ocazie, vei reuși să fii observată de cei pe care-i stimezi și care au o anumită poziție, lucru care este unul cât se poate de bun.

Săgetător

Azi se va instala puțin dezastru în viața ta. Se pare că unele aspecte ce țin de trecutul tău deranjează pe cineva drag ție, lucru care trebuie neapărat clarificat pentru a nu lăsa semne de întrebare pe vecie.

Capricorn

Cineva drag pare să se confrunte cu unele dificultăți, motiv pentru care trebuie să iei atitudine și să-i sari în ajutor. Există șansele ca numai tu să fii cel care poate să facă ceva bun în acest moment.

Vărsător

Chiar dacă ai impresia că tot ce este rău cade asupra ta, ei bine, ai putea să renunți la această idee, deoarece este un scenariu prost care se derulează în mintea ta. Nu îți mai face griji atunci când nu este cazul și privește lucrurile mai optimist.

Pești

Toate grijile acumulate în ultimele zile vor dispărea azi. Vei putea respira ușurat și nu va mai trebui să cauți tot felul de soluții la unele mici probleme pe care le aveai. Zâmbește și profită de toate lucrurile bune din viața ta!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed