HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti, 13 Septembrie 2016

Horoscop zilnic Marti, 13 Septembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 865 views
Horoscop-zilnic-Marti-13-Septembrie-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Racii reușesc să-și găsească liniștea prin intermediul cuiva drag, Balanțele se răsfață fără nicio grijă, iar starea Săgetătorilor este una de zile mari.

Horoscop zilnic Marti 13 Septembrie 2016

Berbec

Te agiți fără rost. Ai aflat un lucru care până acum era sub semnul anonimatului pentru tine, dar care totuși nu te afecta în niciun mod. Dacă până acum nu ai fost influențată de acesta, poți sta liniștită și pe viitor.

Taur

Simți nevoia de mai multă siguranță în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. Poate ar fi cazul să-l supui unor mici teste de încredere, însă unele de care acesta să nu fie conștient, pentru a putea adopta o strategie de acțiune în acest sens.

Gemeni

Un mic incident apărut la locul de muncă va reuși să te țină în loc preț de câteva ore. Odată ce acesta va fi rezolvat, va trebui să te miști repede pentru a putea finaliza tot ceea ce aveai programat pentru azi.

Rac

Te consumi degeaba pentru o situație în care nici măcar nu ești implicat. Dacă nu reușești să faci acest lucru de una singură, cineva drag va interveni și va reuși să te liniștească.

Leu

Azi reușești să pui în practică un lucru care pentru alții pare o banalitate. Chiar dacă cei din jur nu văd nimic interesant în ceea ce vei face, acest lucru nu trebuie să te descurajeze și ar trebui să îți vezi de treabă în continuare.

Fecioară

Ai unele semne de întrebare în ceea ce privește o sarcină care ți-a fost înmânată. Consideri că ești privită ca un plan B, motiv pentru care vei adresa unor persoane câteva întrebări. Ai grijă totuși la cine vei apela în acest sens.

Balanță

Intri în posesia unei sume de bani, una care, cel mai probabil, provine dintr-un împrumut făcut cuiva. Cu această ocazie, vei avea posibilitatea să te răsfeți puțin în cea de-a doua jumătate a zilei, lucru pe care-l vei face fără să te gândești de două ori.

Scorpion

Doar de dragul de a nu supăra pe cineva drag, vei accepta să faci o scurtă vizită într-un loc unde nu prea te simți în largul tău să mergi. Vei putea vedea acest lucru ca pe o favoare făcută acestuia.

Săgetător

Atitudinea ta este una extraordinară. Ești energică și binedispusă, iar acest lucru reușește să fie observat de toți cei din jur, care se întreabă cum anume reușești să ai o astfel de dispoziție molipsitoare.

Capricorn

Ai o groază de treburi de care trebuie să te ocupi în cursul zilei de azi. Dacă consideri că nu reușești să le faci față de una singură, ar fi bine să apelezi la ajutorul cuiva.

Vărsător

Reușești să fii ușor iritată din cauza că realizezi că nici azi nu vei avea parte de o activitate la care te așteptai de mult timp. Încearcă să îți păstrezi cumpătul, nu vei rezolva nimic enervându-te.

Pești

Chiar dacă nu te încumeți să faci acest lucru, azi vei fi nevoită să cheltui niște bani pe care i-ai economisit în ultima perioadă. Circumstanțele nu te lasă să alegi în funcție de preferințe, așa că va trebui să te conformezi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed