HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscopul zilnic pentru marți 17 ianuarie 2017

Horoscopul zilnic pentru marți 17 ianuarie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 808 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Horoscop-zilnic-Marți-17-Ianuarie-2017.jpg

Berbec:

Viitorul este mereu în mișcare, așadar nu te stresa dacă nu îți poți îndeplini visul chiar acum. Pur și simplu ocupă-te de evenimentele pe care le ai pe moment și nu încerca să controlezi prea stringent viitorul. La urma urmei, viitorul are multe surprize minunate de oferit, dar cel mai bun truc este să fii receptiv, astfel încât să apreciezi acele surprize. Deocamdată, pune-ți trecutul în spate și concentrează-te pe prezent. Viitorul va fi aici înainte de a-ți da seama.

Taur:

Cineva este îndrăgostit. Tu ești? Ai putea fi! Dar, dacă nu ești tu, cineva apropiat ție este plin de afecțiune. Așa că, dacă spiritele voastre nu sunt încinse încă, acestea vor ajunge în curând la culmi noi datorită influențelor cerești care degajă multă dragoste și distracție în acest moment. Așa că asigură-te că ai un outfit perfect pentru plecare, deoarece dacă ziua este deja una distractivă, nu știi niciodată ce îți aduce noaptea.

Gemeni:

Este foarte ușor să te împotmolești și să zici: „Dar nu am putut face asta!” Nu pune limite pe ceea ce poți realiza înainte de a începe. Chiar dacă este descurajator și ți se cere prea mult dintr-odată, începe cu pași mici, cere ajutor și treci încet peste toate. În scurt timp vor veni mai multe posibilități potrivite pentru tine.

Rac:

Tu ești un maestru în orchestrarea situațiilor sociale, iar această abilitate o poți folosi cu ușurință chiar și în moduri personale. Fie că este vorba de a planifica o petrecere surpriză sau un alt fel de eveniment festiv, ești capabil să combini elementele în așa fel încât să surprinzi plăcut pe toți cei care participă la acțiune. Nu-ți fie teamă să chemi ajutoare, pentru ca planul tău să dea roade – cu cât mai mulți, cu atât mai bine!

Leu:

Responsabilitatea este un cuvânt prea mare, mai ales în aceste zile. Nu ai făcut destule? Nu are cine să îți ridice moralul? Acestea sunt întrebări foarte bune. Cu toate acestea, este posibil să nu fii în măsură să răspunzi, până când nu rezolvi anumite sarcini. După aceea, așază-te și evaluează unde sunt timpul și energia în viața ta, dar și modul în care poți atenua o parte din greutate.

Fecioară:

Nu este nimic mai evident decât o promisiune neîndeplinită. Există o zonă a vieții tale pe care ai neglijat-o? Poate un hobby, o ambiție de carieră sau doar o promisiune de a petrece mai mult timp cu o persoană dragă, în toată agitația de zi cu zi? Este ușor să te tragi deoparte de la lucrurile profunde din viața ta, dar cu puțin efort poți fi din nou pe drumul cel bun cu ceva sau cineva pe care l-ai iubit odată.

Balanță:

Știi cum o broască țestoasă are acea carapace tare cu care reușește să își protejeze burta moale de eventualele pericole ce o împrejmuiesc din cauza animalelor de pradă? Ei bine, aplică această analogie cu cineva drag din viața ta chiar acum. S-ar putea arăta iritat și dur la exterior, protejându-se la interior. Înainte de a decide sa-l respingi, da-i o a doua șansă. Pur și simplu ar avea nevoie de mai mult timp.

Scorpion:

Nici măcar nu încerca să îți ascunzi sentimentele față de cei care te iubesc sau de cineva pe care tocmai l-ai cunoscut. Starea de spirit în care te afli este cea care a inspirat expresia „ce-i în gușă, și-n căpușă”. Practic, dacă e în mintea ta, va fi destul de evident pentru toată lumea. Vestea bună este că în acest moment este dat să se întâmple, este în conformitate cu universul.

Săgetător:

Ia un mare proiect pe bucățele și vei descoperi că situația va fi mult mai ușor de suportat. Este amuzant modul în care termenele limită par să te ia prin surprindere. În acest caz, dacă ești în stare să rămâi calm și să ai grijă de micile detalii care alcătuiesc această situație și să le abordezi unul câte unul, vei  termina în cel mai scurt timp. După ce ai terminat, vei fi întrebat cum ai făcut-o așa de ușor. Zâmbește enigmatic, bine?

Capricorn:

Creierul tău are și el nevoie de hrană, așa că oprește televizorul și fă ceva important pentru stimularea și fortificarea sa. Du-te într-o excursie, într-o scurtă călătorie sau chiar o drumeție pe jos. Scrie o scrisoare cuiva pe care îl iubești, dar cu care nu ai vorbit în ultimul timp. Du-te la un club de lectură. Lumea este imensă, fascinantă și bogată. Viața e mult prea scurtă pentru a nu explora cât de mult poți.

Vărsător:

Autocontrolul nu a fost niciodată pe lista ta de calități pe care le admiri la tine însuți. Ba mai mult, se află pe lista calităților pe care ai vrea să le ai. Așadar, nu te stresa dacă nu ai sufletul plin de voință. Cel mai bun lucru ce îl poți face este de a cere unui prieten să meargă împreună cu tine, ori de câte ori mergi undeva, într-un parc, la o plimbare sau într-un mall, mai ales dacă ai nevoie cu adevărat de ceva…

Pești:

Ca un fluture care iese din crisalidă, ai luat unele circumstanțe destul de dificile și le-ai folosit pentru a crește. Acum te dezvolți în ceva minunat și fantastic dincolo de cele mai sălbatice închipuiri. În vremuri ca acestea este bine să îți amintești cât de recunoscător ești – nu numai pentru lucrurile simple din viața ta, ci și pentru circumstanțele dificile, de asemenea. Te-ai modelat într-o persoană uimitoare!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed