HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 23 August 2016

Horoscop zilnic Marti 23 August 2016

autor Elena Yvette
652 views 3 minute timp de citit

Fecioarele sunt mândre de hărnicia de care dau dovadă azi, ziua Săgetătorilor devine mai bună prin vestea pe care o primesc iar Peștii primesc răsplata meritată.

Horoscop-zilnic-Marti

Berbec

Chiar dacă nu îți este ceva deloc caracteristic, azi te vei lăsa ghidată de sentimente. Vei face mărturisiri celor dragi și vei reuși chiar să uimești pe cineva cu lucrurile pe care i le vei spune.

Taur

Se pare că ai pus barieră între tine și unul dintre cunoscuți, însă fără să ai un motiv tocmai întemeiat. Ar fi bine să reevaluezi întreaga situație și să încerci să remediezi lucrurile, altfel vei avea conștiința destul de încărcată.

Gemeni

Singurătatea nu prea este pe placul tău, însă azi simți nevoia să stai puțin izolată de restul lumii. Poate ar fi o bună ocazie să îți poți face ordine prin gânduri și să vezi dacă trebuie sau nu să îți ceri iertare în fața cuiva.

Rac

Lucrezi la un proiect care te stoarce de toate puterile. Ar fi bine să nu te forțezi mult prea mult într-o perioadă scurtă de timp și încearcă să repartizezi munca în mod egal pentru mai multe zile.

Leu

Ești ușor paranoică și ai impresia că o mare parte din colegi au ceva cu tine. Ar fi cazul să deschizi larg ochii și chiar să porți niște discuții cu aceștia pentru a-ți putea da seama că totul este doar un scenariu prost derulat în mintea ta fără nici un sens.

Fecioară

Ești harnică și pusă pe trebă întreaga zi. Atât la muncă cât și acasă reușești să faci tot ceea ce ți-ai propus în cursul zilelor trecute, iar asta îți oferă o enormă satisfacție și mulțumire față de propria persoană.

Balanță

Nu ții cont de sfatul primit din partea prietenelor tale și ajungi într-un mic bucluc. Chiar dacă ai știut că acestea au dreptate, se pare că te-ai lăsat pradă ispitei și ai ajuns într-o situație care nu este una tocmai favorabilă.

Scorpion

Urmezi o pistă falsă, iar acest lucru se datorează unei persoane care ți-a transmis o informație eronată. Intențiile sale nu au fost acestea, însă vei avea de plătit din cauza acesteia.

Săgetător

Primești o veste care te bagă în priză și devine sursa ta de motivare pentru tot restul zilei. Se pare că uneori lucrurile se așează la locul potrivit, în momentul potrivit, fără ca tu să cunoști acest lucru.

Capricorn

Chiar dacă intențiile tale sunt bune, se pare că tot ajungi să o pățești. Se pare că zicala ”Bună ziua ți-am dat, belea mi-am căpătat” este cea care se aplică azi în cazul tău.

Vărsător

Dacă te duce capul, nu vei lua în seamă răutățile unuia dintre colegii tăi de la locul de muncă. Acesta apelează la tot felul de vorbe și gesturi stupide atunci când se plictisește, motiv pentru care trebuie ignorat.

Pești

Ai fost pusă la încercare de către cineva drag și, spre fericirea ta, ai reușit să treci testul. Azi este momentul să îți primești răsplata, așa că ar fi bine să fii pregătită pentru surpriza de care vei avea parte.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..