Horoscop zilnic Miercuri, 22 Februarie 2017

Share

  În această perioadă există riscul generării unor conflicte sau a producerii unor accidente din cauza existenței unei energii perturbatoare. Asiguraţi-vă înainte de a vă angaja într-un proiect sau de a lua decizii importante.

Horoscop

 • BERBEC: Dorinţa dumneavoastră de a acţiona este lăudabilă, însă va trebui să luaţi in calcul toate variantele înainte de a trece la fapte. Cereţi sfatul unui expert pentru a vă asigura succesul în toate domeniile.
 • TAUR: Puneţi-vă sănătatea pe primul plan şi orientaţi-vă spre acele proiecte care nu o pun în pericol. Încercaţi să vă odihniţi şi să profitaţi de o pauză binevenită.
 • GEMENI: Nu lăsaţi iluziile să vă afecteze capacitatea de a lua decizii. Uneori ceea ce vedeţi nu e ceea ce pare, motiv pentru care e bine să vă puneţi mai multe întrebări înainte de a merge mai departe.
 • RAC: Standardele înalte stabilite vă pot motiva să vă depăşiţi limitele, însă rețineți că acest lucru va avea efecte destul de nefaste asupra stării generale de sănătate.
 • LEU: S-ar putea ca profesia pe care o exercitaţi în acest moment să nu vă mai mulțumească şi să vă orientaţi spre o carieră nouă. Cereţi mai multe detalii înainte de a vă angaja într-un nou proiect.
 • FECIOARĂ: Micile probleme de sănătate şi incapacitatea de a lua decizii clare vă poate face să deveniţi stresat sau nervos. Lăsaţi supărările deoparte şi încercaţi să vedeţi partea plină a paharului. O mică excursie pentru a vă detaşa ar fi de bun augur.
 • BALANŢĂ: Puteţi să vă simţiţi îngrădit în ceea ce priveşte libertatea dumneavoastră, iar drept urmare alegerile s-ar putea să nu vă aparţină în totalitate. Aveţi încredere în propria capacitate de a lua cele mai bune decizii şi ieşiţi din acest cerc vicios care s-a creat în jur. Sunteţi stăpânul propriului drum.
 • SCORPION: Veniturile ar putea suferi mici modificări în ceea ce priveşte fluxul, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă epuizaţi pentru a echilibra balanţa în favoarea dumneavoastră. Atâta vreme cât daţi dovadă de o imaginaţie bogată, orice problemă poate fi rezolvată rapid şi fără efort.
 • SĂGETĂTOR: Nu încercaţi să rezolvaţi toate lucrurile deodată, pentru că vă puteţi suprasolicita. Ţineţi cont că orice problemă poate fi rezolvată foarte uşor dacă vă detaşaţi şi vedeţi totul din alt punct de vedere. Relaxarea şi odihna joacă un rol vital în acest sens.
 • CAPRICORN: Înainte să vă angajaţi într-un proiect mai complex, se recomandă să vă puneţi mai multe întrebări înainte de a trece la acţiune. Încăpățânarea nu vă va aduce nimic bun, din contră, vă poate pune multe piedici în atingerea obiectivului.
 • VĂRSĂTOR: Alegerile pe care le faceţi reprezintă un factor important al ecuaţiei în ceea ce priveşte rezultatele pe care le doriţi. Nu vă grăbiţi în nicio privinţă şi sub nicio formă nu forţaţi lucrurile! Aveţi răbdare pentru că, după cum ştiţi, graba strică treaba.
 • PEŞTI: Dumneavoastră şi partenerul de cuplu puteţi împărtăşi opinii diferite, fapt ce poate vă poate perturba armonia căminului. Încercaţi să găsiţi puncte comune sau să ajungeţi la un acord de ambele părţi. Odată depăşit acest obstacol, relaţia poate deveni mai puternică.

Share
Abonează-te pe:Yve.ro news