HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Miercuri 24 August 2016

Horoscop zilnic Miercuri 24 August 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 845 views
Horoscop-zilnic-Miercuri-24-August-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Taurii intră în posesia unei sume de bani frumușele, Săgetătorii rămân uluiți de gestul cuiva drag iar Peștii au parte și ei de o surpriză la care nu se așteptau.

Horoscop zilnic Miercuri 24 August 2016

Berbec

Toți cei dragi vor să petreacă mai mult timp alături de tine, însă, din păcate, vei fi prinsă cu munca azi până peste cap. Ai putea să faci tu planurile pentru weekend, unele care să-i includă și pe ei, iar astfel te-ai putea revanșa.

Taur

Intrii în posesia unei sume de bani la care nu te așteptai, cel puțin nu la cea pe care o vei primi. Poate fi vorba despre un comision sau o primă, însă ar fi bine să nu-i cheltui pe toți odată, economiile sunt și ele binevenite.

Gemeni

Apar unele schimbări în viața ta socială. Cineva cunoscut își schimbă slujba sau chiar locul unde stă, iar asta afectează oarecum relația pe care o aveți. Te vei simți puțin cam incomodată de acest lucru, însă nu ai ce face.

Rac

Azi va trebui să îți faci timp pentru familie. Va avea loc o reuninune pentru a se discuta un aspect care-i implică pe toți membrii acesteia, însă nu pari a fi în centrul atenției.

Leu

Dacă vezi că cineva este mult prea preocupat de viața ta și se bagă mai mult decât e cazul, ar fi bine să iei măsuri. Intențiile unor astfel de persoane nu sunt mereu unele bune, motiv pentru care trebuie să tragi linie la momentul potrivit.

Fecioară

Intenționezi să aduci un aer proaspăt locuinței tale. Pari plictisită de ceea ce vezi în fiecare zi aici și vrei să iei măsuri în această privință. Trebuie să fii pregătită pentru unele cheltuieli, altfel nu vei putea face multe lucruri.

Balanță

Azi ai de-a face cu instituțiile statului, iar acest lucru te va irita destul de mult și nervii tăi vor fii întinși la maxim. Ar trebui să încerci să îți ții nervi sub frâu, altfel vei avea parte de una dintre cele mai nasoale zile din întreaga săptămână.

Scorpion

Azi faci tot posibilul pentru a putea părăsi mai repede biroul. Se pare că ai primit o invitație pe care nu ai cum și nici nu vrei să o refuzi, dar pentru acest lucru va trebui să tragi tare în prima parte a zilei.

Săgetător

Ai ținut o dorință numai pentru tine, sau cel puțin așa ai crezut tu. Cineva drag însă, ajunge să cunoască această dorință a ta și te va lua prin surprindere. Vei rămâne mută în fașa gestului pe care-l va face.

Capricorn

Ziua de azi se anunță a fi una numai bună pentru a te ocupa de toate aspectele financiare. Te ocupi de plata facturilor și a tot ceea ce e de plătit, iar apoi te răsfeți și tu puțin.

Vărsător

Nu ai prea mult timp liber, însă nici nu poți să te plângi din această cauză. Vrei să finalizezi un proiect la care lucrezi de ceva timp, iar faptul că sacrifici o parte din timpul tău liber este un lucru pe care trebuie să-l faci dacă vrei să ajungi la rezultatul dorit.

Pești

Nici nu ai idee de surpriza ce ți se pregătește pentru cea de-a doua jumătate a zilei. Se pare că cei dragi vor să îți facă ziua mai frumoasă, lucru pe care cu siguranță vor reuși să-l facă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed