Horoscop sanatate capricorn 2015

Share

Horoscopul pentru sanatate al zodiei capricorn din 2015 evidentiaza o serie de suisuri si coborasuri in ceea ce priveste starea ta. Asadar, daca in prima parte a anului nu trebuie sa iti faci griji, in cea de a doua este posibil sa te confrunti cu anumite probleme de sanatate care sa te trimita la doctor.

Horoscop sanatate capricorn 2015

Descopera horoscopul pentru sanatate al zodiei capricorn din 2015 si afla, totodata, ce ti-au pregatit astrele in aceasta perioada, precum si cum iti va merge in noul an pe acest plan. Citeste urmatoarele randuri si afla cum iti vor influenta planetele sanatatea in 2015!

General

Horoscopul pentru sanatate al zodiei capricorn din 2015 evidentiaza un inceput in forta al anului. Prin urmare, in prima parte a acestui an nu vei fi nevoita sa iti faci probleme in legatura cu sanatatea, deoarece se pare ca vei fi avantajata. Mai mult, in cazul in care spre sfarsitul anului precedent ai avut probleme de sanatate sau afectiuni care s-au cronicizat, vei resimti o ameliorare.

In cea de a doua jumatate a acestui an insa, este posibil sa te confrunti cu o serie de afectiuni. De asemenea, va trebui sa ai mai multa grija la alimentatie in aceasta perioada si sa incerci sa mananci la ore fixe, pe cat posibil. Un alt aspect la care ar trebui sa ai grija se refera la condus. Asadar, daca sofezi, fii prudenta in trafic!

Cum stai cu sanatatea

Horoscopul pentru sanatate al zodiei capricorn din 2015 evidentiaza necesitatea de a acorda mai multa importanta starii tale de sanatate, pe care ai cam neglijat-o, se pare. De asemenea, ar fi indicat sa faci o serie de analize. Simptomele precum oboseala sau insomniile ar putea fi cauzate de unele carente existente in organism, iar acest lucru poate sa iasa in evidenta in analizele de sange.

Este posibil ca la inceputul verii sa fii diagnosticata gresit si sa iti faci probleme inutil. De aceea, te sfatuiesc ca, in cazul in care analizele tale nu au iesit bine, sa incerci sa le repeti, pentru a fi sigura si, eventual, sa discuti si cu un alt doctor.

Unele native ar putea avea probleme cu tiroida in a doua parte a anului sau, in cazul in care acestea existau deja, ele s-ar putea accentua. De asemenea, in aceasta perioada exista riscul cronicizarii unor boli netratate. In cazul in care suferi deja de o afectiune cronica, este posibil sa te confrunti cu o criza in aceasta perioada. In acest caz, este indicat sa iti iei cateva zile libere de la serviciu, astfel incat sa te poti ocupa exclusiv de aceasta problema.

O alta problema asupra careia iti atrage atentia horoscopul sanatatii pentru zodia capricorn din 2015 o reprezinta stresul. Chiar daca nu iti dai seama, in fiecare zi, la serviciu sau facultate, stresul se acumuleaza si iti da diferite simptome; incepand cu migrenele, starile de teama si pana la afectiunile grave. Incearca sa reduci pe cat posibil factorii de stres, iar daca lucrezi intr-un mediu in care stresul este crescut, iti recomand ca, in week-enduri sa gasesti activitati care sa te scoata din rutina si sa te ajute sa te relaxezi.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news