Home Horoscop Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019: Racii sunt puși în fața unei alegeri importante

Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019: Racii sunt puși în fața unei alegeri importante

autor Elena Yvette
122 vizualizari
Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019

Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019: Racii sunt puși în fața unei alegeri importante, Fecioarele emană numai veselie în jurul lor, iar Scorpionii excelează pe toate planurile.

Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019

Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019 Berbec

Este momentul ca nativii din zodia Berbec să profite de spiritul lor aventurier. În perioada următoare, aceștia au parte de foarte multe oportunități de călătorie, fie că este vorba de ceva planificat de prieteni sau la locul de muncă.

Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019 Taur

Nativii din zodia Taur sunt impulsionați să pună în practică planurile pe care și le-au construit. Nu este suficient doar să se gândească la asta, căci totul va rămâne în stadiul de „idee”. Așadar: fapte, nu vorbe!

Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019 Gemeni

Planurile de viitor ale nativilor din zodia Gemeni au întâmpinat încă de la început obstacole nedorite. În acest caz, aceștia trebuie să preia doar ce este mai bun din ceea ce li se întâmplă și să nu le lase doborâți de impedimentele ce mai pot apărea.

Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019 Rac

Nativii din zodia Rac vor fi nevoiți să facă o alegere importantă în perioada ce urmează. Deciziile luate în grabă nu sunt tocmai cele mai bune. Așadar, este bine să își ia timpul de care au nevoie pentru a nu regreta mai târziu alegerea făcută.

Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019 Leu

Nativii din zodia Leu nu reușesc să se facă înțeleși de cei din jurul lor. Poate că problema stă în modul în care aceștia aleg să își expună punctul de vedere. Reacțiile impulsive nu vor fi de ajutor, ci din contră – pot înrăutăți situația.

Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019 Fecioară

Atitudinea pozitivă a nativilor din zodia Fecioară reușește să îi înveselească și pe cei din jurul lor. Când au o zi grea, aceștia știu că pot apela oricând la o Fecioară pentru un sfat bun sau pur și simplu pentru a le schimba starea negativă pe care o au.

Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019 Balanță

Nativii din zodia Balanță trebuie să fie conștienți de faptul că nu toți cei din jur sunt ca ei. Atunci când se confruntă cu o problemă, nu trebuie să se aștepte ca toți așa-zișii prieteni să le sară în ajutor, căci este foarte probabil să se lovească de o dezamăgire.

Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019 Scorpion

Pentru nativii din zodia Scorpion apar în sfârșit veștile bune. Lucrurile merg mai bine ca niciodată pe toate planurile și nimic nu pare să le strice buna dispoziție.

Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019 Săgetător

În următoarea perioadă, nativii din zodia Săgetător trebuie să se axeze mai mult pe stabilitate. În aventura lor continuă s-ar putea să uite, de fapt, cine sunt cu adevărat și care este scopul lor. Câteva momente de liniște, fără momente agitate, ar putea fi cheia rezolvării problemelor.

Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019 Capricorn

Nativii din zodia Capricorn devin din ce în ce mai iritați de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Acest lucru este evident mai ales la locul de muncă, unde impulsivitatea le dictează acțiunile. Este esențial ca aceștia să își păstreze calmul și să se axeze pe ceea ce au de făcut.

Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019 Vărsător

În perioada următoare, nativii din zodia Vărsător vor primi o veste bună ce le poate schimba chiar viitorul. Este important să profite de oportunitatea care li se ivește în cale și să nu o rateze…

Horoscop saptamanal 25-31 Martie 2019 Pești

Nativii din zodia Pești se confruntă cu diferite probleme în planul sentimental. Persoana iubită se simte ignorată, iar de aici apar tot mai multe reproșuri. Un timp petrecut împreună, în care să se discute aceste probleme, va grăbi împăcarea.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies