Horoscop saptamanal 25 Iunie – 1 Iulie 2018: Leii au parte de o saptamana buna


303

Horoscop saptamanal 25 Iunie – 1 Iulie 2018: Berbecii sunt surprinși de către cei dragi, iar Taurii au parte de o săptămână în care toate se întâmplă așa cum își doresc. Iată ce spun astrele și despre celelalte zodii:

Horoscop saptamanal 25 Iunie - 1 Iulie 2018

BERBEC – În această săptămână, Berbecii vor fi surprinși de cei dragi cu o mulțime de vești bune. Au parte de o săptămână minunată, în care se mai distrag puțin de la atâta muncă și văd și ei viața în roz. Vă prinde bine această săptămână din punctul de vedere al sănătății și al relaxării. Vă puteți îndrăgosti de cineva fără să vă dați seama de la început. O să realizați pe parcurs că ceea ce simțiți este foarte frumos, ceva ce nu ați mai simțit de multă vreme.

TAUR – O săptămână calmă, în care lucrurile se vor petrece așa cum vă doriți. Nu vă este pusă răbdarea la încercare, din contră, totul se desfășoară conform planurilor dumneavoastră. Trebuie să faceți cât mai multe activități împreună cu persoana iubită, pentru ca relația voastră să funcționeze cât mai bine.

GEMENI – Pentru nativii din zodia Gemeni, săptămâna vine cu o serie de vești bune. Încep săptămâna cu zâmbetul pe buze și nimic nu le stă în cale de la a face lucrurile conform planului. Pot apărea diverse activități sau evenimente la care vă doriți să participați. Luați cu voi partenerul de cuplu sau pe cel mai bun prieten, pentru a avea o companie de nădejde.

RAC – Racilor li se recomandă în această săptămână să nu facă eforturi mari, ci să dea doar atât cât pot, pentru că nu e cazul să se obosească. Stresul și oboseala le-ar face doar rău, așa că e indicat să faceți lucrurile cu cât mai mult calm. Faceți ce vă place și focalizați-vă pe activități care vă fac bine și vă redau buna dispoziție.

LEU – Leii au parte de o săptămână bună, în care veștile bune curg și activitățile distractive sunt în toi. Sunteți o companie perfectă pentru cei din jurul dumneavoastră și nimeni nu vă poate strica cheful de viață. Îmbucurați-i pe cei din jur cu gesturi frumoase și spuneți-le cât de mult îi apreciați.

FECIOARĂ – Ar trebui să încetați să mai aveți atâtea pretenții de la cei din jur, pentru că nimeni nu va fi la dispoziția dumneavoastră non-stop. Este o săptămână în care încercați să vă impuneți cât de mult posibil și nu se recomandă deloc acest lucru. Aveți nevoie de timp, de bani, de energie, pentru a face lucrurile pe care vi le doriți, dar trebuie să aveți răbdare.

BALANȚĂ – Balanțele au o dispoziție foarte bună toată săptămâna. Această bună dispoziție le ghidează spre a face cele mai bune lucruri, atât din punctul de vedere profesional, cât și personal. Treceți pe planul al doilea activitățile de la locul de muncă și ocupați-vă mai mult de propria persoană.

SCORPION – Săptămâna aceasta oferă Scorpionilor șansa să se afirme în anumite domenii care le sunt pe plac. Deși anumite zile sunt mai stresante, spre sfârșitul săptămânii vor găsi ocazia ideală de a se liniști și relaxa alături de cei dragi. Profitați la maximum de zilele de odihnă, pentru că organismul trebuie să se refacă.

SĂGETĂTOR – Vă simțiți plin de energie și aveți o stare foarte bună întreaga săptămână. Tot ce vă propuneți să faceți la începutul săptămânii vă va ieși cu bine. Nu disperați dacă lucrurile nu se întâmplă pe loc, trebuie să aveți mai multă răbdare pentru lucrurile care nu țin doar de dumneavoastră.

CAPRICORN – Sunteți romantici și gata să dați totul pentru partenerul de cuplu, pe care-l copleșiți cu gesturi frumoase și romantice. Aceste gesturi vă duc relația de cuplu la un punct în care simțiți că nimic nu vă poate despărți. Partenerul de cuplu este fericit și satisfăcut de buna relaționare dintre voi.

VĂRSĂTOR – Aveți o anumită tentativă de a face lucrurile să meargă așa cum vă doriți. Nu ascultați prea mult de părerea altora și sunteți un orgolios incurabil. După părerea dumneavoastră, toți cei din jur ar trebui să vi se supună și așa veți fi mulțumit. Nu exagerați cu această atitudine, pentru că ce-i mult strică…

Peștii sunt puși pe distracție și adrenalină, așa că vor fi inițiatorii unor propuneri pe care le vor face prietenilor. Fie că vor la munte sau într-o simplă drumeție, Peștii își vor petrece întreaga săptămână în deplină energie și entuziasm.