Home Horoscop Horoscop saptamanal 30 Noiembrie – 6 Decembrie 2020

Horoscop saptamanal 30 Noiembrie – 6 Decembrie 2020

autor Elena Yvette
9670 vizualizari
Horoscop-saptamanal

Horoscop saptamanal 30 Noiembrie – 6 Decembrie 2020: Citește rândurile următoare și află la ce să te aștepți în această săptămână, în funcție de zodie! Vezi care sunt principalele evenimente care îți vor marca aceasta perioadă, citind horoscopul saptamanal pentru zodia ta!

Horoscop săptămânal 30 Noiembrie – 6 Decembrie 2020 Berbec

Această săptămână decurge normal, până spre sfârșitul acesteia. În weekend nativii zodiei Berbec vor avea parte de o experiență nouă. Vor avea ocazia să cunoască niște persoane noi și să afle lucruri de care nici nu bănuiau.

Horoscop săptămânal 30 Noiembrie – 6 Decembrie 2020 Taur

Ești foarte agitat la locul de muncă deoarece vrei sa intri în grațiile șefului.
Trebuie să muncești mult, nu doar să te agiți, pentru a te face remarcat. Spre sfârșitul săptămânii vei primi o veste ce îți va afecta într-un mod pozitiv cariera.

Horoscop săptămânal 30 Noiembrie – 6 Decembrie 2020 Gemeni

Te-ai săturat să fii tratat ca un copil? Atunci, încetează să te comporți ca unul! În ultimul timp te plângi mai mereu că nu primești suficientă atenție, dar acest lucru este cauzat de comportamentul tău.

Horoscop săptămânal 30 Noiembrie – 6 Decembrie 2020 Rac

Simți nevoia de a face o schimbare în viața ta. Fie că vei participa la cursuri noi, fie că vei avea o aventură, norocul îți surâde. Totuși, evită să schimbi lucrurile brusc, pentru ca acestea să nu ia o întorsătură ciudată.

Horoscop săptămânal 30 Noiembrie – 6 Decembrie 2020 Leu

Din punct de vedere sentimental, este timpul ca și tu să îți dai puțin interesul, altfel relația ta nu va funcționa. Te bazezi mereu pe partenerul de viață, dar oare el se poate baza pe tine?

Horoscop săptămânal 30 Noiembrie – 6 Decembrie 2020 Fecioara

În această săptămână, lucrurile decurg în mod normal. Pe plan sentimental, partenerul de viață te va surprinde într-un mod plăcut. Poate veți pleca undeva în weekend sau îți va pregăti o cină romantică acasă.

Horoscop săptămânal 30 Noiembrie – 6 Decembrie 2020 Balanta

În cursul acestei săptămâni vei primi o sumă importantă de bani din partea unui colaborator ce dorește să facă parte din proiectul tău. Așadar, nu trebuie să îți mai faci griji în privința bugetului, deoarece vei reuși să-ți îndeplinești obiectivele.

Horoscop săptămânal 30 Noiembrie – 6 Decembrie 2020 Scorpion

Când vine vorba de cariera ta, ești o persoană ambițioasă, iar când vine vorba de sentimentele tale, ești o persoană retrasă. Tocmai de aceea, în acestă săptămână vei reuși să obții ceea ce îți dorești pe plan profesional, iar din punct de vedere sentimental, vei întâmpina unele probleme.

Horoscop săptămânal 30 Noiembrie – 6 Decembrie 2020 Sagetator

Vei petrece mult timp alături de cei dragi, exact așa cum îți dorești de ceva vreme. Se poate chiar să plecați într-o excursie. Oricum ar fi, bucură-te din plin deoarece meriți!

Horoscop săptămânal 30 Noiembrie – 6 Decembrie 2020 Capricorn

Ești tot mai retras față de partenerul de viață, iar acest lucru se observă. Dacă întâmpini o problemă, nu ezita să vorbești cu acesta,deoarece comunicarea este cheia unei bune înțelegeri.

Horoscop săptămânal 30 Noiembrie – 6 Decembrie 2020 Varsator

Schimbarea reprezintă o trăsătură pentru tine deoarece ești genul de persoană care se plictisește foarte repede. În această săptămână, vei face o schimbare majoră în viața ta. Fie că alegi să lucrezi în altă parte, fie că faci o schimbare pe plan sentimental, este inevitabil să mai dai înapoi…

Horoscop săptămânal 30 Noiembrie – 6 Decembrie 2020 Pesti

Din punct de vedere medical, starea ta de sănătate nu este tocmai bună. Încearcă să consulți medicul de familie. În ceea ce privește serviciul, vei avea parte de laude pentru munca depusă.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies