HomeHoroscop Horoscop weekend 16-18 decembrie 2022. Gemenii și alte doua zodii se confruntă cu presiuni din partea celor din jur

Horoscop weekend 16-18 decembrie 2022. Gemenii și alte doua zodii se confruntă cu presiuni din partea celor din jur

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 706 views
Horoscop weekend 16-18 decembrie 2022. Gemenii si alte doua zodii se confrunta cu presiuni din partea celor din jur
  • Taurii trebuie să ofere sprijin moral unei persoane apropiate
  • Fecioarele reușesc să planifice un eveniment important
  • Capricornii trebuie să-și mențină calmul la locul de muncă

Zodiile pot să-și găsească calea și să facă cele mai potrivite alegeri dacă dau curs atenționărilor pe care astrologii le fac. Este o perioadă prielnică rezolvării problemelor de orice natură.

Berbec
Berbecii trebuie să aibă o strategie bine pusă la punct, pentru a se asigura că ajung acolo unde își doresc. Chiar dacă vrei câștiguri imediate, acest lucru este imposibil. Încearcă să avansezi treptat și urmează cu strictețe planul și vei vedea că vei avea tot ceea ce-ți dorești.

Taur
Nativii Taur se simt triști, deoarece cineva apropiat nu se simte prea bine. Din nefericire, nu poți face prea multe în această situație. Oferă sprijin moral acelei persoane, fiindcă are acum nevoie mai mult ca oricând. Prietenia este importantă pentru tine, mai ales în această perioadă tulbure.

Gemeni
Nativii Gemeni se confruntă cu presiuni din partea celor din jur, care îi obligă să ofere o soluție la o problemă. Nu te lăsa intimidat de presiunile exterioare și fă o alegere care să te mulțumească mai ales pe tine. Nu ești obligat să-ți trăiești viața după normele altora.

Rac
Nativii Rac au parte de un viitor promițător. Ai parte de avantaje materiale și poți să primești bonusuri. Apar oportunități peste oportunități, deci implică-te cât mai mult în activități.

Leu
Nativii Leu vor de ceva vreme să facă anumite îmbunătățiri la ei, însă în ciuda eforturilor simt că stagnează. Deși rezultatele nu pot să fie vizibile atât de rapid, au existat anumite schimbări la felul în care percepi anumite situații. Nu pune prea multă presiune pe tine, fiindcă timpul tău urmează să vină.

Fecioară
Fecioarele au parte de o energie bună și de ambiție nelimitată. Ai de planificat un eveniment important, care necesită ca fiecare aspect să fie pus la punct. Ești responsabil și-ți dai silința ca totul să iasă exact așa cum ai visat.

Balanță
Nativii Balanță trebuie să nu mai trăiască în trecut, fiindcă în acest fel viitorul va trece pe lângă ei. Anumite regrete din trecut încă te frământă, fapt pe care îl controlezi cu greu. Învață să te detașezi de aspectele negative ale trecutul și bucură-te mai mult de prezent. A venit clipa să faci acea schimbare importantă în viața ta.

Scorpion
Nativii Scorpion au foarte multă treabă de rezolvat, motiv pentru care nu au timp deloc pentru ei. S-ar putea ca cineva să-ți ceară ajutorul, însă refuză politicos. Ai deja foarte multe aspecte de rezolvat, deci nu poți să-ți mai iei și alte responsabilități.

Săgetător
Săgetătorii trebuie să-și facă curajul să aducă în discuție anumite subiecte ce pot părea sensibile. Chiar dacă este greu să discuți anumite lucruri, acestea trebuie clarificate pentru a nu se acumula frustrare. Rezolvă problema acum, pentru ca lucrurile să nu se agraveze mai târziu.

Capricorn
Capricornii trebuie să-și păstreze diplomația. Poți avea parte de o mulțime de situații tensionate. Deși primul instinct este să te enervezi, păstrează-ți calmul și vei vedea că fiecare neplăcere se va rezolva de la sine.

Vărsător
Nativii Vărsător trec printr-o perioadă mohorâtă a vieții lor. Anumite certuri și neînțelegeri te-au afectat mai mult decât ai vrea să admiți. Nu te victimiza prea tare, fiindcă riști să cazi într-o extremă. Cealaltă persoană a acționat cu un anumit scop. Elimină confuzia printr-o discuție deschisă și sinceră.

Pești
Nativii Pești trebuie să atingă fiecare aspect de pe lista pe care și-au făcut-o. Rămâi consecvent și nu asculta sfaturile pe care nu le-ai solicitat. Anumite persoane pot să fie geloase pe succesul tău.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed