Horoscop zilnic Vineri 27 Noiembrie 2015

298

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri 27 Noiembrie 2015. Citește horoscopul zilei de Vineri 27 Noiembrie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Vineri 27 Noiembrie 2015

Berbec
Iti gasesti energia pe ultima suta de metri a acestei zile, pentru a pune la punct toate sarcinile ce ti-au fost date de dimineata. O surpriza mai neplacuta te va lovi exact in momentul in care vei ajunge acasa.

Taur
Se anunta o despartire sau chiar un divort. Motivele nu sunt foarte intemeiate si vina este in mare parte a ta. Daca incerci sa-ti explici alegerile, toate vor trece de la sine si nici nu vei simti efectele.

Gemeni
Treci printr-o perioada mai instabila din punct de vedere emotional. Nu-ti mai gasesti locul, dar nici nu accepti nici un fel de ajutor. Lasa orgoliul la o parte si mergi la un prieten sau chiar acasa.

Rac
Te afunzi din ce in ce mai tare in munca, deoarece vrei sa eviti celelalte aspecte mai nefavorabile ale vietii tale. N-ar fi rau ca din cand in cand sa mai iesi din casa si sa mai socializezi.

Leu
Chiar daca iti este greu sa fii sau sa muncesti singur, incearca sa accepti realitatea si sa te conformezi. Nu trebuie sa disperi, deoarece vei vedea la sfarsitul zilei ca vei da cel mai bun randament.

Fecioara
Toata atentia ta se va duce astazi pe munca si pe rezultate. Nu te prea intereseaza ca vei ajunge sa te suprasoliciti si chiar vei uita de unele aspecte foarte importante ale acestei zile.

Balanta
Astazi vei primi reprosuri, toata ziua si de la oricine. Se pare ca nu reusesti sa te coordonezi si nimic nu iese bine dupa tine. Ia-ti liber din timp, pentru ca nu cumva sa ti-o ia altcineva inainte.

Scorpion
Esti irascibil si nu vrei sa spui nimanui cam care ar fi motivele. Ii faci pe toti sa plece din fata ta si ajungi sa ramai singur. Spre seara, vei primi vizita unei persoane ce va reusi sa te calmeze.

Sagetator
Este foarte greu pentru tine sa imparti planul financiar cu cel sentimental si de multe ori le amesteci. Asa vei face si astazi si ai grija ca exista riscul sa ramai fara una dintre ele.

Capricorn
Treci printr-o perioada foarte buna din punct de vedere financiar si din aceasta cauza sirul plecarilor in interes de serviciu parca nu se mai termina. Toata ziua vei fi pe drumuri.

Varsator
Te simti subjugat si suprasolicitat. Se trage de tine din toate partile si simti ca nu mai faci fata. Incearca sa vorbesti deschis cu cei din jurul tau si sa le explici punctul tau de vedere.

Pesti
Esti foarte intelegator astazi cu cei care iti gresesc. Nu planuiesti nici o razbunare si chiar treci cu vederea. Esti calm si relaxat; toate iti vor merge bine din aceasta cauza.