HomeHoroscop Sfatul zilei 18 Februarie 2018: Gemenii sunt sfatuiti sa nu intervina acolo nu este treaba lor

Sfatul zilei 18 Februarie 2018: Gemenii sunt sfatuiti sa nu intervina acolo nu este treaba lor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 888 views
Sfatul-zilei-18-Februarie in Horoscop

Berbecii dau dovadă de mult curaj, însă sunt sfătuiți să aibă grijă cum abordează lucrurile. Taurii ar trebui să își viziteze mai des rudele, iar Gemenii sunt sfătuiți să nu intervină acolo nu este treaba lor. Iată care este sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte:

Sfatul zilei 18 Februarie

BERBEC – Dai dovadă de mult curaj și spui lucrurilor pe nume. Sfatul zilei este să îți menții această abordare sigură a lucrurilor și să iei atitudine.

TAUR – Îți petreci timpul în sânul familiei, pentru că acolo te simți cel mai împlinit. Amintește-ți că nu e nimic mai frumos decât timpul petrecut lângă cei dragi și fă un efort să stai cât mai mult alături de ei. Vizitează-i mai des!

GEMENI – Este indicat să stai deoparte astăzi și să nu încerci să ajuți cu nimic, pentru că mai rău faci. Deși intențiile tale sunt bune, rezolvarea problemei nu depinde de tine, așa că nu interveni în problemele altor persoane.

RAC – Dacă simți că ești în situația de a accepta un lucru și nu știi exact ce să faci, sfatul acestei zile este să îți urmezi intuiția și să aci exact ceea ce simți. Doar așa te vei simți cu adevărat ușurat că ai luat decizia corectă.

LEU – Stai departe de oamenii falși, care tot încearcă să îți încetinească ritmul. Tu știi exact ceea ce poți, așa că nimeni te poate opri. Urmează-ți calea și gândurile și simte-te cât mai bine cu tine însuți!

BALANȚĂ – Ai multe dileme cu care te confrunți și nu știi exact pe ce parte să descoși lucrurile pentru a lua decizia cea mai corectă. Lasă problemele deoparte o perioadă și concentrează-te doar pe tine!

SCORPION – Revino la realitate! Lasă deoparte gândurile negative, trecutul și tot ceea ce ține de pesimism. Nu e pentru tine această atitudine negativă. Dacă te-ai focaliza mai mult pe lucrurile frumoase din viața ta, ai avea mult mai mult de câștigat.

SĂGETĂTOR – Nu te purta urât cu cei din jurul tău, pentru că acest lucru te afectează și pe tine, nu doar pe ei. Învață să nu te descarci pe oamenii care nu au nicio vină, doar pentru că tu te confrunți cu anumite probleme.

CAPRICORN – Ți-ai pus toată încrederea în anumite persoane de care te simți acum dezamăgit. Nu lua lucrurile atât de personal, ci îndreaptă-ți atenția spre lucruri pe care merită să-ți consumi energia, cum ar fi familia sau plăcerile tale. Îți vei folosi timpul întru binele tău.

VĂRSĂTOR – Ai amintiri neplăcute, care nu-ți dau pace. Lasă în urmă ce ține de domeniul trecutului și focalizează-te pe ceea ce trăiești acum și pe ceea ce te interesează cu adevărat. La urma urmei, cel mai important este ceea ce trăiești acum. Amintirile nu fac decât să-ți strice starea bună pe care o ai…

PEȘTI – Ești singurul care deține adevărul într-o situație. Depinde numai de tine dacă-l dezvălui și altor persoane sau preferi să stai pe margine și să privești cum se desfășoară lucrurile. Însă, fii prudent, pentru că anumite vorbe sau gesturi îi pot induce în eroare pe cei din jur!

Citeste si horoscopul zilei pentru 18 Februarie

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed