HomeHoroscop Sfatul zilei 29 Martie 2018: priveste orice provocare cu entuziasm si incredere

Sfatul zilei 29 Martie 2018: priveste orice provocare cu entuziasm si incredere

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 632 views
Sfatul zilei 29 Martie

Sfatul zilei: Privește orice provocare cu entuziasm și încredere. Fii copil – un copil este inocent și orice teamă îl determină să acționeze.

Sfatul zilei 29 Martie

Sfatul zilei pentru Berbec

 • Până acum ai acceptat orice provocare, acum viața te provoacă să accepți noua schimbare. Este una dintre cele mai mari schimbări de care ai avut parte până acum, dar dacă ai primit acest dar, înseamnă că e momentul potrivit pentru tine.

Sfatul  zilei pentru Taur

 • Ești mult prea serios, iar aceasta este atitudinea nepotrivită acum. Râzi, relaxează-te și vezi ce anume te mai învață experiența aceasta. Fii energic și pus pe șoții, iar atmosfera liniștită va avea o mulțime de beneficii și surprize pentru tine.

Sfatul zilei pentru Gemeni

 • Vei avea tendința să te agiți mai mult decât trebuie, iar asta va fi în defavoarea ta, desigur. Fa tot posibilul să te detașezi de tot, să te calmezi și să analizezi la rece această situație. Vezi partea bună, ce anume te face să zâmbești și de ce e greu să ieși din zona de confort.

Sfatul zilei pentru Rac

 • Fă apel la toate sentimentele tale, la sufletul tău și oferă-i partenerului de viață compasiunea, înțelegerea și susținerea ta. E nevoie de multă iubire și totul se va clarifica – e doar o neînțelegere, iar provocarea e una singură: să faci tot ce poți pentru a face față, dar fără să te enervezi.

Sfatul zilei pentru Leu

 • Dacă există provocare, fericire și o frumoasă nebunie, răspunsul tău sigur va fi afirmativ și pozitiv. Curiozitatea și energia te împing spre necunoscut, din care vei gusta fără să stai prea mult pe gânduri.

Sfatul zilei pentru Fecioară

 • Acceptă propunerea pe care o vei primi astăzi. Persoana care ți-a propus colaborarea este serioasă și demnă de încrederea ta totală. Cine ar fi zis că te poți simți, într-o singură secundă, precum un copil?

Sfatul zilei pentru Balanța

 • Îți vei reaminti astăzi de tine și de promisiunea pe care ți-ai făcut-o acum ceva vreme. Orice ai alege, ai grijă și de tine! Oriunde ai fi, adoptă atitudinea potrivită. Provocare va fi doar una: să te bucuri, dar fără compromisuri prea mari.

Sfatul zilei pentru Scorpion

 • Dacă vei accepta propunerea, vei accepta și provocarea de a face față oricărei situații și de a te adapta noilor reguli, dar trebuie să ai în vedere că necunoscutul te provoacă și mai tare acum, iar mai târziu va fi prea târziu.

Sfatul zilei pentru Săgetător

 • Tot ce e nou, necunoscut, te scoate din zona de confort, te sperie, te provoacă… Cere să fii asistat sau sprijinit. Vei primi tot ce ai nevoie, dar și foarte mult curaj, iubire, energie și încredere. Ești ajutat mereu.

Sfatul zilei pentru Capricorn

 • Paza bună trece orice primejdie, dar trebuie să rămâi calm și să renunți la ideea compromisului, pentru a scăpa mult mai repede de toate. În această provocare sunt foarte multe lecții pe care trebuie să le înveți.

Sfatul zilei pentru Vărsător

 • Orice moment al zilei va aduce pentru tine o nouă provocare interesantă. O vei primi cu bucurie, încredere și zâmbetul mereu pe buze. Super atitudine!

Sfatul zilei pentru Pești

 • Există ceva nou și îți trezește curiozitatea, dar te sfătuim să fii cumpătat și să acționezi fără grabă. Există ceva mult mai bun pentru tine în acest moment, dar trebuie să ai răbdare până la momentul potrivit…
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed