Home Horoscop Sfatul zilei 7 Iulie 2020: Leii trebuie să aibă grijă la ceea ce vorbesc și la modul cum se comport

Sfatul zilei 7 Iulie 2020: Leii trebuie să aibă grijă la ceea ce vorbesc și la modul cum se comport

autor Elena Yvette
11835 vizualizari
Sfatul zilei

Sfatul zilei 7 Iulie 2020: Leii trebuie să aibă grijă la ceea ce vorbesc și la modul cum se comportă. Scorpionii trebuie să aibă grijă cu sănătatea, iar Peștii au parte de dezvăluiri care pot schimba viețile.

Sfatul zilei 7 Iulie Berbec

S-ar putea ca astăzi să ți se arunce câteva cuvinte grele din partea unei persoane la care te aștepți cel mai puțin. Încearcă să nu pui la suflet, pentru că acele vorbe nu sunt spuse cu credință, ci sunt vorbe aruncate la nervi, stres și oboseală.

Sfatul zilei 7 Iulie Taur

Fii puțin mai atent la ce se întâmplă în jurul tău și învață că nu tot ce zboară se mănâncă! Încearcă să înveți să selectezi ce e bine de ce e rău și să iei în considerare doar sfaturile bune, transmise din suflet. Nu te mai implica emoțional pentru toată lumea, pentru că vei pierde esența lucrurilor, iar la un moment dat vei obosi să te mai faci prezent și nu vei reuși să delimitezi ce trebuie neapărat de făcut de ceea ce e opțional, iar din acest motiv vor porni discuții în contradictoriu.

Sfatul zilei 7 Iulie Gemeni

Încearcă să fii mai serios în relația cu șefii și colegii și să îți vezi lungul nasului. Dacă ai intrat în grațiile cui trebuie, asta nu înseamnă ca îți poți permite orice și cu oricine. Riști să creezi, fără voia ta, un adevarat scandal care va veni la pachet cu anumite consecințe neplăcute și nu vei ști pe unde să mai scoți cămașa. Ocupă-te de treburile tale și du până la capăt sarcinile care ți-au fost distribuite.

Sfatul zilei 7 Iulie Rac

Nu te mira că vei avea parte de ceva ghinion o perioadă, pentru că este din cauza karmei. O greșeală din trecut sau un episod mai puțin plăcut se va întoarce împotriva ta exact ca un bumerang. La momentul respectiv ți-a fost de folos și nu te-ai gândit nici la modul cum ai ajuns acolo și nici la consecințele ce vor urma. Acum ai grijă ca acest lucru să nu fie folosit împotriva ta și să nu rămâi blocat în această etapă. Lucrurile atât bune, cât și cele rele mereu vor veni și vor pleca.

Sfatul zilei 7 Iulie Leu

Astrul protector al Leilor este Soarele, iar elementul care îi definește este Focul. Nativii din zodia Leu pe de o parte sunt personalități ambițioase și mândre, dar pe de altă parte sunt foarte pasionali și familiști. Au o abilitate de a conduce încă de mici și o fac cu o naturalețe ieșită din comun.

Sunt persoane puternice, cu un curaj aparte și cu o stăpânire de sine incredibilă. Își pierd rar cumpătul, dar atunci când o fac, ar fi bine să nu stai în calea lor. Cu toate astea, se calmează și se răcoresc destul de repede. Aceștia nu suportă singurătatea și criticile. Le place să fie în permanență în centrul atenției și să li se adreseze mai mereu complimente. Piatra care îi reprezintă este rubinul, iar în privința meseriilor, excelează drept: comandant în armată, căpitan de vas, patron, antreprenor, manager.

Ia seama la vorbe și gesturi. Nu li se pare tuturor că ești amuzant în anumite momente și riști să jignești sau să cazi în penibil în fața anumitor persoane. E ok să faci glume, dar fă-le cu măsură, cu cap și cu bun-simț. Nu te mai lăuda când nu este cazul și nu mai vorbi mult, prost și fără rost.

Sfatul zilei 7 Iulie Fecioară

În ultimul timp serviciul ți-a acaparat toată atenția. Încearcă ca după program să petreci câteva momente cu persoana iubită, pentru că chiar dacă nu îți spune pentru a nu te deranja, aceasta se simte neglijată. Ai nevoie de ea, pentru că ea va fi singura persoană care îți va sta mereu alături, atât la bine, cât și la greu.

Sfatul zilei 7 Iulie Balanță

Meriți o explicație pentru ce s-a întâmplat. O explicație sinceră și onestă. Discută rațional și diplomatic, fără să degenereze într-un conflict. Toate au o rezolvare.

Sfatul zilei 7 Iulie Scorpion

Scorpionii sunt semene de Apă, iar planeta lor protectoare este Pluto. Aceștia sunt descriși ca fiind personae orgolioase din fire, dar sincere și muncitoare.

Un Scorpion îți va spune de cele mai multe ori ce crede într-un mod direct, fără a te menaja sau a te proteja de realitate. Sunt personalități cu o dorință nemăsurată pentru reușită și pline de viață. Au tendința de a ieși în față și de a conduce ori de câte ori este necesar sau ori de câte ori se ivește ocazia. Au o intuiție foarte bine dezvoltată și un spirit analitic foarte fin, de aceea deciziile Scorpionilor vor fi luate mereu din punct de vedere rațional.

Nativii din zodia Scorpion sunt sensibili însă rar își vor expune sentimentele și emoțiile în fața cuiva. Au tendința de a ierta foarte rar greșelile celor din jur, căutând metode de răzbunare. Piatra potrivită unui Scorpion este topazul, iar ca meserii îi putem vedea: grădinari, polițiști, arhitecți, arheologi, nutriționiști.

Te confrunți cu o problemă de sănătate pe care nu trebuie să o ignori. Aceasta îți dă bătăi de cap și nu te lasă să îți duci planurile până la capăt. Rezolvă problema din timp, pentru a nu se complica lucrurile.

Sfatul zilei 7 Iulie Săgetător

Cheltuielile de abia acum încep. Nu te speria și reacționează cu cap. Tratează pe rând fiecare subiect și nu te preocupa, pentru că vei găsi soluții la toate problemele financiare peste care vei da.

Sfatul zilei 7 Iulie Capricorn

Vorbește cu cineva. Nu te închide în tine însuți, pentru a nu te pierde și a nu te îmbolnăvi. Vorbește cu părinții, cu persoana cu iubită, cu prietenii, iar dacă nu poți cu aceștia, apelează la un specialist sau la un preot. Cu oricine ai vorbi, încearcă să te descarci și să te răcorești. Nu te teme că vei fi judecat, pentru că nimeni nu are acest drept.

Sfatul zilei 7 Iulie Vărsător

A venit momentul să îți îndrepți atenția și către casă. E timpul prielnic să te apuci să faci ordine prin interior și, de ce nu, poate ceva renovări. Nu te teme să ieși din obiceiurile tale și încearcă ceva îndrăzneț! Pune un strop de culoare și de nebunie. Acest lucru te va ajuta să ai o stare de spirit mult mai bună!

Sfatul zilei 7 Iulie Pești

Planeta protectoare a peștilor este Neptun, iar elementul lor definitoriul este Apa. Sunt personalități timide și visătoare, în general fiind foarte calme și la locul lor.

Peștii sunt confuzi din cauza personalității lor și reușesc să ia cu greu decizii. Nu sunt persoane prea active, iar de multe ori nu reușesc să preia ele inițiativa. Sunt gata în orice moment să se sacrifice pentru cei dragi. Peștii excelează în domeniul artistic, iar piatra lor reprezentativă este acvamarinul. Cele mai potrivite profesii pentru Pești sunt: poet, pedagog, fotograf, pescar, profesor de istorie…

Cineva, o persoană din grupul tău de prieteni sau dintre colegii de la serviciu dă semne că are anumite sentimente mai puternice pentru tine. Nu ignora semnele și eventual discutați! Dacă sentimentul este reciproc, nu te teme să îi arăți. Merită încercat!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies