HomeHoroscopZodiac indian Zodiac Indian Gemeni – Mithuna

Zodiac Indian Gemeni – Mithuna

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Zodiac-Indian-Gemeni-–-Mithuna in Zodiac indian

Zodiacul Indian Gemeni – un univers plin de traditii si principii. Sa fie oare adevarate toate aceste teorii?

Zodiac Indian Gemeni – Mithuna

Zodiacul Indian al Gemenilor ne dezvaluie nativi ai caror fete sunt, de cele mai multe ori, mici si oarecum ascutite catre barbie.

General:

  1. Deseori, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Mithunei sunt persoane duale, tocmai de aceea, pentru a realiza o legatura cu zodiacul european, s-a ajuns la Gemeni.
  2. Nativii acestui semn zodiacal dau dovada de o personalitate multipla si, in momentul in care se afla in fata unei persoane abia intalnite, acestia reflecta, intr-o mare masura, personalitatea celui cu care au ocazia de a sta de vorba.
  3. Sunt persoane creative, oameni care vor sti mereu sa aduca un cadou de suflet. Bineinteles, nu se bazeaza doar pe lucruri manuale, ci si pe acele cadouri scumpe care fura ochiul.
  4. Dau dovada de un accentuat spirit oratoric si de cele mai multe ori, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Mithunei vor reusi sa mentina atentia unei multimi de oameni pentru mult timp.
  5. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt, asa cum au calculat indienii, persoane inteligente, care folosesc fraze lungi pentru a se exprima si sunt cu totul impotriva propozitiilor fara noima.
  6. Indienii spuneau despre acesti nativi ca sunt extrem de subtili si sarcasmul se afla in doze mari la ei.

Calitati:

Zodiacul Indian al Mithunei ne spune ca persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt foarte emotive, acest lucru sporind creativitatea. Putem observa multi scriitori nascuti sub acest semn. Intr-adevar, emotivitatea poate fi considerata si un punct slab, dar aceasta zodie stie perfect cand si unde sa o foloseasca.

Isi urmareste obiectivele si nu se va opri niciodata pentru nimeni si pentru nimic.

Zodiacul Indian al Mithunei ne promite ca vom intalni nativi prietenosi care vor face tot ce le sta in putinta pentru a mentine o relatie vie peste ani. Totusi, aceasta stradanie continua a Mithunei pentru a consolida si a ajuta sa reziste o relatie, fie ea de dragoste, fie ea de amicitie, este in zadar daca nu are alaturi o persoana la fel de perseverenta.

Ambitia este elementul esential atunci cand spunem Mithuna.

Defecte:

Cu toate ca zodiacul Indian ne spune ca persoanele nascute sub semnul zodiacal al Mithunei sunt extrem de detasate si lipsite de inhibitii, tot acelasi zodiac ne-a vorbit mai sus despre acei nativi emotivi.

Mithuna va tine mereu in interior un razboi intre personalitatile proprii. Putem spune, deci, ca un defect extrem de periculos pentru nativii acestei zodii este lipsa de incredere in propria persoana.

Nativii acestui semn zodiacal vor da dovada, deseori, de superficialitate, tocmai din cauza ca nu vor sti ce personalitate ar trebui sa foloseasca intr-un anumit moment.

Un alt defect, pe care tin specialistii nostri indieni sa il precizeze, este lipsa onestitatii. Pentru Mithuna, adevarul este bun doar daca este dulce. O vorba adevarata sau dureroasa pierde in fata unei minciuni salvatoare…

In concluzie, avem de a face cu o zodie care se schimba, un caracter care contine mai multe personalitati. In momentul in care aveti in fata o persoana cu un debit verbal nemaintalnit si, in cazul in care simtiti ca stati de vorba cu mai multe persoane in acelasi timp, puteti paria ca in fata dumneavoastra este Mithuna.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed