HomeHoroscopZodiac indian Zodiac Indian Scorpion – Vrischika

Zodiac Indian Scorpion – Vrischika

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/07/Zodiac-Indian-Scorpion-–-Vrischika.jpg

Zodiac Indian Scorpion – sau mai bine spus, zodiacul Indian pentru Vrischika. Ce ascunde al optulea semn zodiacal? Care sunt trasaturile specifice si prin ce ies in evidenta nativii acestui semn zodiacal?

Zodiac Indian Scorpion – Vrischika

Zodiacul Indian al Scorpionului ne dezvaluie cele mai profunde persoane ale intregului zodiac. Traiesc totul la intensitate maxima si deseori se asteapta ca si cei din jur sa simta in felul in care ei o fac.

 • General
 1. Cunoastem cu totii acele intrebari existentiale, acele raspunsuri pe care nu vom fi capabili vreodata sa le dam. Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Vrischikai vor fi extrem de motivate intreaga lor viata sa afle ce se afla dincolo de ce ne este permis sa aflam.
 2. Se vor documenta mereu, vor da dovada de o cultura generala extrem de bogata si vor surprinde prin profunzimea gandirii lor.
 3. Nu cunosc frica si considera ca este mult mai interesant sa cauti raspunsuri decat sa iti consumi viata in umbra intrebarilor. Se vor detasa usor de lume si de tot ceea ce nu se pliaza pe sufletul lor insetat de cunoastere.
 4. Vor fi dezamagiti cand se vor simti incapabili sa mai caute. Au o natura complexa si secretoasa, care ii va distanta de ceilalti oameni.
 5. Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Vrischikai vor avea mereu intuitia pe primul plan. Pentru ele, oamenii din jur reprezinta un univers care se vrea a fi descoprit. Nu se vor speria de oameni rai si mereu vor oferi sanse tuturor. In momentul in care un prieten le va dezamagi, nu isi vor pierde increderea in ceilalti. Considera ca fiecare este unic si nu vor judeca niciodata.
 • Calitati
 1. Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Vrischikai sunt extrem de energice. Toata aceasta energie provine din dorinta lor de a afla totul.
 2. Pot fi prieteni extrem de loiali.
 3. Intr-o relatie de dragoste sunt cam greu de satisfacut, intrucat mintea lor este o adevarata enigma pentru partener. Placerea si linistea le vor gasi alaturi de o persoana care are aceleasi interese. Se vor pierde in conversatii lungi in miez de noapte, de cele mai multe ori, fara sens precis.
 4. Nativii acestia sunt extrem de puternici si fiecare obstacol aparut in viata este pentru ei o provocare ce trebuie depasita.
 5. Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Vrischikai sunt perseverente, dar vor ajunge la finalul drumului cu alte curiozitati si dorinte de a cunoaste misterele Universului. Acestea au uitat ca omului ii este permisa cunoasterea, dar cunoasterea absoluta nu va fi niciodata atinsa de noi, muritorii.
 • Defecte
 1. Se dovedesc a fi persoane extrem de suspicioase din momentul in care au fost ranite intr-un fel sau altul.
 2. Ii urmareste dorinta de a se razbuna pe cei care le-au facut rau. Pot pierde multa energie calculand o tehnica de razbunare.
 3. Isi pot pierde cumpatul in momentul in care teritoriul le este incalcat. Nu suporta sa existe inca o persoana cu aceeasi functie ca a lor.

In concluzie, persoanele nascute sub semnul zodiaca la Vrischkai dau dovada de un orgoliu urias si cauta mereu sensuri. Vor lasa oamenii in urma si nu vor tine cont de placerile mediocre ale vietii. Ele cauta absolutul…

Iti recomand sa consulti si zodiacul chinezesc. Pentru a fi la curent cu cele mai noi articole, aboneaza-te la Newsletter sau da-ne un like pe Facebook!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed