HomeDRAGOSTE Mesaje de Moș Crăciun: cele mai frumoase 70 mesaje si urări

Mesaje de Moș Crăciun: cele mai frumoase 70 mesaje si urări

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 6,K views 12 minute timp de citit
mesaje-de-mos-craciun

Mesaje de Moș Crăciun pentru familie și prieteni. Cele mai frumoase mesaje de Moș Crăciun și felicitări pentru cei dragi. Citește, în cele ce urmează, cele mai frumoase mesaje de Moș Crăciun și trimite-le persoanelor importante din viața ta.

Mesaje de Moș Crăciun – calea ideală de a le arăta celor dragi că te-ai gândit la ei și ai vrut ca această sărbătoare să nu treacă fără a le fi aproape sufletește. Mesaje de Moș Crăciun cuprinzătoare, sincere, de la suflet pentru suflet.

Cu ajutorul acestor mesaje de Moș Crăciun îți va fi ușor să te exprimi, cu atât mai mult când nu îți poți găsi cuvintele. Oricine își dorește să primească mesaje de Moș Crăciun și a devenit un fel de tradiție ca toată lumea să trimită sau să își comunice gândurile de bine. Indiferent unde te afli în lume, prin intermediul unor mesaje de Moș Crăciun frumoase și pline de semnificație le poți arăta într-o clipă celor dragi gândurile tale de bine pentru ei. Trimițând aceste mesaje de Moș Crăciun îți va fi foarte ușor să răspândești spiritul Crăciunului. Aceste mesaje de Moș Crăciun pot fi trimise atât prin intermediul rețelelor de socializare, cât și prin SMS sau pot fi scrise pe felicitări sau cadouri.

Sărbătoarea Crăciunului este una cu adevărat specială și nu trebuie să treacă fără a transmite mesaje de Moș Crăciun celor dragi. Aceste mesaje de Moș Crăciun pot fi trimise nu doar membrilor apropiați din familie și prietenilor, ci și colegilor de muncă, rudelor mai îndepărtate, copiilor și vecinilor cumsecade. Dacă te aflai în căutarea unor mesaje de Moș Crăciun cu totul deosebite și încărcate de sinceritate, înseamnă că ai ajuns în locul potrivit. Noi ne-am gândit la tine, așa că ți-am pregătit astfel de mesaje de Moș Crăciun care să te inspire să transmiți cele mai frumoase urări.

Sfânta sărbătoare a Crăciunului aduce laolaltă persoanele dragi, fie că sunt doar membri ai familiei, fie și prieteni apropiați sufletului. Însă, din diferite motive, poate nu pot fi toți prezenți personal, iar atunci trebuie să le arătăm că nu i-am uitat, ci, dimpotrivă, că le suntem aproape sufletește. Dacă te afli într-o asemenea situație în care vrei să le trimiți celor dragi mesaje de Moș Crăciun chiar dacă sunt aflați la depărtare, nu trebuie să mai cauți inspirație în altă parte, deoarece am strâns în cadrul acestui articol 70 de mesaje de Moș Crăciun care vor ajunge la sufletele celor care le vor primi:

 1. Fie ca sărbătoarea Crăciunului să îți aducă multă bucurie în suflete, sănătate și multe momente speciale alături de cei dragi!
 2. Îți doresc ca această sărbătoare specială să îți aducă multă căldură în suflet și o atmosferă divină în casă. Crăciun binecuvântat!
 3. Cu ocazia Sfintei sărbători a Crăciunului îți doresc să lași toate grijile deoparte și să te bucuri de aceste momente speciale alături de familia ta!
 4. Îți doresc ca locuința să îți fie cuprinsă de căldură, colindele să răsune, cozonacul să îți îmbie simțurile, iar familia să îți fie aproape. Crăciun fericit!
 5. Îți urez ca Moș Crăciun să vină la tine mai încărcat de cadouri ca niciodată și să îți transforme toate visurile în realitate!
 6. Speranța Crăciunului să îți aducă fericire, spiritul Crăciunului să îți aducă pace în suflet, iar emoția Crăciunului să îți aducă iubire!
 7. Fie ca Moș Crăciun să îți aducă în acest an multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor!
 8. Cu ocazia sărbătorii Crăciunului ia-ți familia în brațe și arată-le cât de recunoscător le ești că îți sunt alături!
 9. Îți doresc ca Moș Crăciun să îți aducă tot ceea ce ți-ai dorit și să te ajute să fii mai împlinit. Un Crăciun binecuvântat!
 10. De Crăciun fii mai bun cu cei din jurul tău și arată-le la fiecare pas recunoștința ta față de ei!
 11. Îți doresc ca pacea să îți călăuzească pașii în seara Sfântă de Crăciun și să îți umple sufletul de împlinire. Sărbători fericite!
 12. Fie ca această sărbătoare să te găsească mai fericit și mai optimist ca anul trecut, iar cadourile nu vor înceta să apară!
 13. Îți doresc să ai parte de un Crăciun cât mai luminos, plin de surprize plăcute și încărcat de emoții.
 14. Îți urez ca în noaptea de Crăciun fiecare fulg de nea care se va așterne pe pământ să îți îndeplinească o dorință!
 15. Cu ocazia Crăciunului vreau să îți reamintesc să visezi și să lași ca această sărbătoare să facă în continuare minuni!
 16. Fie ca bucuria Crăciunului să îți intre în casă și în suflet, să îți ghideze pașii și să te ajute să fii mai bun!
 17. Moșul bate la ușă, scoate o mână din mănușă și va da din sacul lui darurile Crăciunului!
 18. De Crăciun îți doresc să ai parte de tot ce ai și mai vrei, de tot ce nu ai și îți dorești, de tot ce îți lipsește și nu știi!
 19. L-am visat pe Moș Crăciun azi-noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci așteaptă-l, că el vine, dar acum este la mine!
 20. Pe la geamuri cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e la locul lui, Moșul e la treaba lui, să ne fie nouă bine! Crăciun binecuvântat!
 21. Pe la colțuri unii spun că există Moș Crăciun, că i-ai scris și că o să vină să-ți aducă în pumni lumină, lângă brad și lângă foc, să-ți aducă mult noroc!
 22. Cu colinde de Crăciun, îți doresc un an mai bun, și cu dragoste creștină să primești ca dar lumină, zurgălăi de flori de gheață să te bucure în viață, mult noroc să ai în toate și un „La mulți ani cu sănătate!”.
 23. Crăciunul este despre timpul petrecut cu familia și cu cei dragi, dar și despre crearea unor momente memorabile. Crăciun împlinit!
 24. Fie ca spiritul Crăciunului, căldura celor dragi și toată atmosfera din jurul tău să îți cuprindă sufletul de fericire!
 25. Această sărbătoare te îndeamnă să le urezi celor din jurul tău pace în suflet, bucurie și iubire. Acestea sunt și urările mele pentru tine. Sărbători fericite!
 26. Fie ca sărbătoarea Crăciunului să strălucească și să îți lumineze calea, iar toate dorințele tale să devină realitate!
 27. Reușești să faci ca stelele să strălucească mai puternic și ca zilele de iarnă să fie mai călduroase doar prin simpla ta prezență în viața mea. Crăciun fericit!
 28. Fie ca sărbătoarea Crăciunului să încheie anul curent într-o notă optimistă și să îți aducă multă bucurie și energie pozitivă!
 29. Crăciunul nu reprezintă doar cadouri și distracție. De Crăciun este vorba de miracole și împlinirea acestora. Sărbători binecuvântate!
 30. Cu ocazia sărbătorii Crăciunului vreau să îți transmit multă iubire și căldură din partea mea, care să te însoțească pe parcursul întregului an!
 31. Crăciunul este sărbătoarea perfectă pentru a petrece timp cu cei dragi și a împărtăși cu ei cele mai pure gânduri. Sper ca și tu să ai parte de un astfel de Crăciun binecuvântat!
 32. Crăciunul este momentul în care toate familiile se reunesc. Acum este timpul să petreceți momente unice împreună, să împărțiți zâmbete și să vă bucurați de atmosfera sfântă a acestei sărbători!
 33. Cu ocazia Crăciunului îți doresc să fii binecuvântat, mai fericit ca niciodată și iubit de toate persoanele din jurul tău. Sărbători fericite!
 34. Fie ca inima și locuința ta să fie cuprinse de toată veselia care vine odată cu sărbătoarea Crăciunului!
 35. Îți urez un Crăciun fericit și fie ca această sărbătoare să îți aducă multă pace și bucurie!
 36. Darul iubirii, darul păcii și darul fericirii – fie ca toate acestea să fie ale tale de Crăciun!
 37. Crăciunul este o sărbătoare minunată pentru a petrece timp cu familia, așa că îți doresc să împărtășiți cât mai multe momente deosebite, urări binecuvântate și zâmbete!
 38. Nu există cadou mai frumos decât acela de a avea toată familia alături, deschizând împreună cadourile de sub brad. Bucură-te de toate aceste momente!
 39. Darul Crăciunului sosește pentru a ne aminti că suntem cu toții iubiți. Îți transmit cele mai călduroase urări și să ai parte de un Crăciun așa cum îți dorești!
 40. Îți doresc să ai parte de o noapte liniștită, un cer înstelat, daruri multe și pe cei dragi alături de tine! Crăciun fericit!
 41. Cei care nu au Crăciunul în suflet nu îl vor găsi niciodată sub brad. Sărbătorește adevărata semnificație a Crăciunului și emană căldură celor din jurul tău!
 42. Clopotele sună, iar colindătorii cântă din casă în casă. Este clar – a sosit Crăciunul! Îți doresc ca lumina și căldura acestei sărbători să îți cuprindă întreaga ființă!
 43. Să nu te sperii dacă un tip gras, îmbrăcat în roșu va intra la tine în casă și te va înveli în ambalaj de cadouri. El vrea doar să te aducă la mine, căci te-am trecut pe lista dorințelor mele. Crăciun fericit!
 44. Îmi doresc ca de acest Crăciun să se afle mai multe zâmbete pe fața ta ca niciodată. Sărbători fericite!
 45. Bucură-te de tradițiile Crăciunului, reflectează asupra dorințelor tale și stai alături de familia ta. Acesta este cel mai bun mod de a petrece sfânta sărbătoare a Crăciunului!
 46. În ziua Crăciunului nu contează câte daruri ai reușit să strângi sub brad, ci câte îmbrățișări ai reușit să împarți cu cei din jur. Îți transmit cele mai calde urări!
 47. Nu uita să pregătești prăjiturile și laptele, căci Moș Crăciun este în drum spre tine și ți-a pregătit o grămadă de surprize. Sărbători fericite!
 48. Cu ocazia sărbătorii Crăciunului îți transmit o îmbrățișare caldă și să ai parte de împlinirea tuturor dorințelor. Tot ceea ce este mai bun să ți se întâmple!
 49. De Crăciun este momentul să îi sărbătorim pe cei care reușesc să ne facă viața mai bună. Tocmai de aceea, vreau sa îți transmit gândurile mele de bine și multă sănătate. Sărbători minunate!
 50. Fie ca acest Crăciun să te facă să dai uitării toate supărările și să îți deschidă porțile spre un drum plin de bucurii. Crăciun binecuvântat!
 51. Cu ocazia sfintei sărbători a Crăciunului îmi doresc ca toate dorințele tale să devină realitate și să nu trăiești nici măcar o zi din viața ta trist. Sărbători luminate!
 52. Îmi doresc ca Moș Crăciun să îți aducă anul acesta darul fericirii veșnice. Fie ca tu și familia ta să fiți binecuvântați oriunde ați merge. Crăciun fericit!
 53. De Crăciun avem parte de nostalgie, dar este și momentul perfect pentru a crea amintiri noi. Petrece timp alături de familia ta și bucură-te de prezența prietenilor tăi!
 54. Crăciunul ne învață să iubim și să iertăm, să dăruim și să primim, să fim mai buni și mai înțelegători. Bucură-te din plin de miracolul Crăciunului!
 55. Cu ocazia Crăciunului îmi doresc să ai parte de multă sănătate și căldură în suflet. Lasă grijile deoparte și savurează această sfântă sărbătoare!
 56. Împarte bucuria Crăciunului cu toate persoanele din jurul tău! Lasă spiritul acestei sărbători să te cuprindă!
 57. Moș Crăciun se îndreaptă spre tine și se pare că anul acesta va veni mai încărcat ca niciodată. Bucuria, sănătatea și căldura sunt doar câteva dintre darurile pregătite pentru tine!
 58. Acest Crăciun transmite faptul că trebuie să fim cu toții uniți și să trăim în armonie deplină. Pacea trebuie să ne ghideze pașii și să ne facă să devenim mai buni.
 59. Fie ca sărbătoarea Crăciunului să aducă o schimbare în bine în viața ta și să îți lumineze pașii pe drumul pe care ai ales să îl urmezi!
 60. O astfel de sărbătoare nu poate trece fără a-ți transmite cele mai sincere urări de bine. Sper ca de Crăciun să îi ai pe toți cei dragi aproape și să creați momente memorabile împreună.
 61. Crăciunul este oportunitatea perfectă pentru a-ți transmite cât de mult însemni pentru mine și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viața mea. Cu ocazia acestei sărbători sper ca fiecare dorință să ți se îndeplinească!
 62. De Crăciun, ia-ți familia în brațe, cere scuze celor cărora le-ai greșit, dăruiește și iubește. Crăciun fericit!
 63. Îți doresc ca acest Crăciun să îți aducă o mulțime de motive să zâmbești. Sărbători fericite!
 64. De Crăciun fii mai bun, mai înțelegător și mai iertător. Lasă spiritul Crăciunului să îți intre în casă și în suflet!
 65. Sper ca Moș Crăciun să fie generos cu tine, căci sunt convins că meriți tot ceea ce e mai bun pe lumea asta!
 66. De Crăciun este timpul să împarți și să primești urări de bine, este timpul să atingi fiecare inimă cu dragoste și căldură. Bucură-te din plin de aceste momente!
 67. Sper că ai fost cuminte anul acesta, căci Moș Crăciun ți-a pregătit multe surprize plăcute. Crăciun fericit!
 68. Acest Crăciun îți va aduce toată familia împreună, așa că eu îți urez să petreci cele mai frumoase momente alături de ei!
 69. Fie ca magia Crăciunului să îți intre în casă și să îți lumineze chipul, iar cei dragi să îți fie alături!
 70. Faptul că te am pe tine ca prieten mă face să cred că este Crăciunul în fiecare zi… Fie ca această sărbătoare să îți umple sufletul de bucurie, iar zâmbetele celor dragi să te încarce cu energie pozitivă!

Prin intermediul acestor mesaje de Moș Crăciun vei face cele mai călduroase urări. Sperăm că aceste mesaje de Moș Crăciun prezentate mai sus sunt pe placul tău și le-ai selectat deja pe cele preferate pentru a le trimite celor dragi. Aceste mesaje de Moș Crăciun vor ajunge cu siguranță la sufletul destinatarilor și le vor face sărbătoarea Crăciunului și mai specială…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed