918
Ciupercile cu cimbru și Parmezan reprezintă o rețetă culinară ușoară, care poate fi preparată cu orice ocazie.
Ciuperci cu cimbru și Parmezan vor fi gata în circa 25 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții.
Ingrediente pentru ciuperci cu cimbru și Parmezan:
- 680 g ciuperci Champignon feliate subțire
- 2 linguri de cimbru uscat
- ¼ cană de Parmezan ras
- coaja rasă de la o lămâie
- 3 căței de usturoi, tocați mărunt
- ¼ suc de lămâie proaspăt
- 3 lingurițe ulei de măsline + încă puțin pentru uns
- sare
- piper
Mod de preparare pentru ciuperci cu cimbru și Parmezan:
- Încingeți cuptorul la 190ºC și ungeți cu ulei o tavă.
- Așezați feliile de ciuperci într-un singur strat.
- Adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, coaja de lămâie rasă, usturoiul, cimbrul și Parmezanul ras; presărați sare și piper după gust, apoi amestecați totul bine.
- Lăsați la cuptor pentru 12-15 minute sau până când se pătrund ciupercile, amestecând ocazional…
- Serviți cald.
Poftă bună!