Home RelatiiDRAGOSTE 20 de sfaturi de la cuplurile care stau mereu împreună

20 de sfaturi de la cuplurile care stau mereu împreună

autor Elena Yvette
364 vizualizari

Cu siguranță, toate cuplurile își doresc să fie perfecte. De-a lungul timpului, s-a constatat că acest lucru nu este deloc dificil. Amy Odell și Lori Fradkin sunt autorii multor articole despre relații, iar în continuare vor prezenta 20 de sfaturi oferite de cuplurile fericite celor care sunt abia la începutul relației.

 1. „Cum a decurs ziua ta?” este o întrebare foarte importantă

Deși pare o întrebare banală, aceasta reprezintă mult mai mult decât v-ați fi așteptat. Atunci când ceri aceste detalii de la partenerul tău, înseamnă că îți pasă cu adevărat de el.

 1. Certurile sunt doar certuri

Nu lăsa nimic să îți strice relația. Poți să fii îndrăgostită nebunește și totuși să te cerți cu partenerul tău. Toți pățim acest lucru și nu trebuie să ne fie teamă că asta ne poate strica relația. Certurile nu reprezintă un sfârșit pentru nicio relație. Iubirea ar trebui să învingă mereu.

 1. O relație presupune anumite obligații

Nu toate activitățile pe care le faceți împreună trebuie să-ți și placă. Totuși, chiar și atunci când faci ceva ce vrea doar partenerul, ar trebui să te simți bine pentru că îl faci pe el foarte fericit.

4.  Fii sinceră 

Atunci când nu vrei să onorezi o invitație la un prieten de-ai lui din cauza faptului că te-ai simți în plus, spune-i asta și lasă-l să meargă singur. Sigur nu ți-ai dori să îi strici seara.

 1. O relație lungă se bazează pe lucruri mici

Partenerul tău iubește ciocolata, chipsurile sau bomboanele? Atunci când ești la magazin, ar fi drăguț să îi cumperi ceva ce îi place. Nu este deloc greu, iar aceste surprize demonstrează că te-ai gândit în permanență la persoana pe care o iubești.

 1. Nu insista să participați la o întâlnire dublă

Nu ar fi prea frumos să îți obligi partenerul să fie prieten cu oricine, așa că nu îl constrânge în acest sens.

 1. Sărută-l atunci când pleci și atunci când te întorci

Trebuie să îți faci timp mereu să îți săruți partenerul. Chiar dacă ești grăbită sau obosită, trebuie să ai timp pentru persoana iubită. Aceste lucruri vor demonstra că dragostea dintre voi este cea mai importantă.

 1. Refuză o invitație doar pentru a petrece timp cu partenerul

Puteți să vă luați mereu o zi liberă pentru a petrece timpul alături de persoana iubită. Refuzați unele invitații și petreceți tot timpul împreună.

 1. Comportă-te cu familia lui ca și cum ar fi a ta

Părinții partenerului vor fi bucuroși știind că îi consideri familia ta. Astfel, cu siguranță îți vei face și iubitul fericit. Sună-i sau dă-le câte un mesaj, din când în când. Invită-i să ieșiți împreună chiar și atunci când iubitul tău nu este în preajmă.

 1. Spune-i mai des „te iubesc”

Aceste cuvinte minunate nu se vor demoda niciodată. Rostește-le cât mai des!

 1. Ai grijă de partenerul tău atunci când este bolnav

Da, va trebui să anulezi toate planurile și să ai grijă, în adevăratul sens al cuvântului, de partenerul tău. Fă-i supă, ceaiuri și mergi la farmacie să îi cumperi tot ce este nevoie. Atunci când te vei îmbolnăvi și tu, cu siguranță partenerul va avea grijă de tine.

 1. Însușește-ți și treburile casnice ale partenerului atunci când acesta are multă treabă la locul de muncă

Chiar dacă nu te încântă ideea de a avea mai multe de făcut decât de obicei, s-ar putea să ai și tu nevoie de acest lucru, la un moment dat. Astfel, îi vei demonstra partenerului cât de important este pentru tine, iar atunci când va ajunge acasă, va putea petrece mai mult timp alături de tine.

 1. Nu face glume pe seama partenerului tău

Fiți respectuoși unul cu altul. Amintiți-vă întotdeauna faptul că unele lucruri ar trebui să rămână private, iar partenerul tău nu ar vrea să împărtășească aceste lucruri cu toată lumea.

 1. Fii punctuală

Încearcă să fii mereu gata cu 10 sau 20 de minute mai devreme. Acest lucra va fi extrem de apreciat de partener.

 1. Apără-ți partenerul de cuvintele urâte

Nu sunt plăcute aceste momente însă atunci când auzi un lucru rău despre partenerul tău, fă tot ce îți stă în putință pentru a-l apăra.

 1. Spune-i partenerului tot ce faci

Dacă ai de gând să stai mai mult în oraș cu prietenii tăi, informează-ți partenerul în această privință. Nu ar fi frumos să îl lași să își facă griji.

 1. Răspunde-i mereu la apeluri și la mesaje

Nu-l ignora punând alte lucruri pe primul plan. Dacă partenerul tău vrea să îți spună ceva, cel mai bine ar fi să îl asculți.

 1. Nu vă certați în călătorii

Partenerul tău a închiriat un apartament de lux care se dovedește a nu fi nimic impresionant? A promis că face el bagajul, dar a uitat? Nu vă certați din astfel de nimicuri. Aceste povești ar putea deveni chiar amuzante odată cu trecerea timpului.

 1. Fii spontană

Surprinde-ți partenerul cu o masă în oraș, bilete la concert sau la un film la cinema. Aceste lucruri spontane vor fi mereu interesante și vor face totul mult mai distractiv…

 1. Iubiți-vă reciproc

Uneori, este foarte simplu!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies