HomeStiri Adele: “Am vrut să repar inimile oamenilor”!

Adele: “Am vrut să repar inimile oamenilor”!

autor Elena Yvette
642 views 2 minute timp de citit

După o pauză de 2 ani, Adele revine pe piaţa muzicală cu un nou videoclip. “Hello” este o melodie sensibilă ce vorbeşte de amintirile unei relaţii încheiate cu mult timp în urmă. Cu această ocazie, cântăreaţa a acordat un interviu revistei i-D în care a vorbit despre evoluţia sa artistica, teama de faimă, dar şi copilărie.

untitled-article-1445616244-body-image-1445616388_502x640

Unul dintre evenimentele ce au marcat-o pe Adele a fost moartea bunicului ei, atunci când artista avea doar 10 ani.

”L-am iubit atât de mult, mai mult decât orice pe lume. Bunicul și buna au fost, pentru mine, un exemplu al relației ideale: prietenia ideală, partenerii ideali, totul părea minunat între ei. Chiar dacă sunt sigură că sunt multe lucruri din intimitatea lor pe care nu le știu, pentru mine, ca nepoată a lor, a fost ca în Rai să-i am în preajmă. Am fost foarte, foarte tristă când a murit”, a spus Adele.

Tocmai din această cauză, Adele a dezvăluit faptul că, în copilărie, visa să devină chirurg. ”Îmi doream să repar inimile oamenilor”, a mărturisit cântăreaţa. Însă, până la urmă, Adele a ales muzica şi a devenit una dintre cele mai cunoscute cântăreţe.

După ce albumul “21” a apărut în primele poziţii în topurilor din America și UK, Adele s-a retras de pe scenă, timp în care a născut primul ei copil.

”E foarte greu să crești un copil. Credeam că va fi ușor. Toată lumea crește copii, cât de greu poate fi, mi-am zis eu. Ohhh…n-aveam nici cea mai vagă idee. E greu, dar e extraordinar în același timp. E cel mai grozav lucru pe care l-am făcut până acum”, a mai adăugat artista.

”Mi-e frică de faimă, știi? Mi-e frică că mă va distruge, că mă voi pierde și voi deveni una dintre acele persoane pe care acum le iubesc din toată inima mea artistică. Mi se face frică. Mi-e frică în special pentru cei pe care îi iubesc. Nu vreau să simtă că m-au pierdut”, a conchis Adele.

Sursa foto: i-d.vice.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed