HomeStiri Mondene Află ce inel de logodnă ți se potrivește în funcție de zodie!

Află ce inel de logodnă ți se potrivește în funcție de zodie!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 819 views
inel-logodna in Stiri Mondene

Verificarea horoscopului este o plăcere vinovată a multora dintre noi, iar cu ajutorul celor de la POPSUGAR, am decis să combinăm dragostea pentru nunți și astrologia pentru a descoperi ce inel de logodnă se potrivește fiecărei zodii.

inel logodna

Berbec – Încrederea reprezintă semnătura ta. Ești centrul atenției și adori culorile neașteptate, piesele unice.

Taur – Inelul este totul pentru tine. Nu te poți abține să obții ceea ce îți dorești. Adori texturile și culorile care te fac să te simți romantică și senzuală, precum rozul pastel.

Rac – Ai un simț de stil clasic și gravitezi în jurul unor piese feminine. Atunci când vine vorba de inelul de logodnă, îți dorești ceva elegant și frumos – platină și diamante sau pietre vintage.

Leu – Ești îndrăzneață și știi cum să îți faci intrarea. Inelul de logodnă trebuie să sugereze același lucru. Mergi pe ceva luxos ( cu cât mai mare, cu atât mai bine ) și lasă-i pe toți să-ți admire mâna.

Gemeni – Nu te poți asocia atât de ușor cu un singur stil. De fapt, cel mai mult îndrăgești să fii surprins și nu te temi să încerci. Ești extrem de jucăușă, așadar o siluetă care iese în evidență și poate ceva neașteptat sunt ideale pentru tine.

Citește continuarea pe euforia.tv

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed