HomeStiri Mondene Bianca Drăgușanu dă sfaturi în dragoste

Bianca Drăgușanu dă sfaturi în dragoste

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 946 views
14982383665c30904c in Stiri Mondene

Se pare că Bianca Drăgușanu se pricepe se minune la dat sfaturi, iar, mai nou, a devenit confidenta prietenelor ei, cărora le dă sfaturi de fiecare dată când are ocazia.

14982383665c30904c

Recent, Bianca Drăgușanu a dat sfaturi de dragoste unei prietene care a sunat-o din Londra și avea nevoie de ajutorul ei. Această veste a fost dată chiar de către Bianca, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Te vreau lângă mine”.

„Mie în fiecare zi mi se întâmplă ceva! Astăzi… Acum câteva minute am închis telefonul cu o prietenă de-a mea de la Londra. E derutată! E singură de ceva vreme și se gândește să se bage într-o relație cu un tânăr care o curtează de ceva timp. Doar că nu are niciun fel de atracție față de el. Nu îi displace, dar nici nu îi place. Dar, pentru că toate prietenele sunt în relații, au copii, își dorește și ea. Și m-a întrebat ce să facă.

bianca_dragusanu

I-am zis că nu are sens să facă acest compromis. Dacă nu îți place tipul, nu te bagă într-o relație. Eu cred că ea are nevoie de afecțiune. I-am zis să mai aștepte, că sigur va apărea acel cineva care te va face să simți. Mai bine ia-ți un câine. Să te iubească el…

 Dacă începi o relație fără să simți, doar pentru că ți-e teamă de singurătate, asta e o relație toxică. Sunt toate șansele că la prima ocazie să sară în brațele cuiva care o face să simtă într-adevăr ceva”, a explicat Bianca Drăgușanu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed