Home Stiri Mondene Cătălin Măruță revine la TVR 2! „Aici am învățat televiziune”

Cătălin Măruță revine la TVR 2! „Aici am învățat televiziune”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 867 views
Catalin-Maruta in Stiri Mondene

Cătălin Măruță se întoarce la TVR 2, alături de Florin Brătescu, la „Generaţiile TVR”, cu Iuliana Tudor. Prezentatorul de la Pro TV va fi, de această dată, invitat și nu moderator, însă venirea la postul public îi provoacă mari emoții.

Catalin-Maruta

„De fiecare dată când vin aici mă bucur foarte tare, văd colegi cu care am lucrat şi oameni cu care am fost, zi de zi, şi de fiecare dată când vin aici simt că vin acasă. Practic, aici am învăţat televiziune… Mi-aduc aminte când am plecat, …mi-aduc aminte şi locul perfect acolo la lifturi, cum se lucra în Turn că ţineam aşa… mâna pe zidul televiziunii şi plângeam, nu-mi venea să cred că plec şi simţeam că mi se rupe ceva din suflet. Şi acum când am fost la machiaj şi am văzut pe doamnele de acolo, şi i-am văzut pe colegii mei din TVR, oamenii ăştia fac parte din mine, am impresia că-i cunosc de 100 de ani, fac parte din familia mea – şi nu o spun aşaaa. Dar ăsta e feeling-ul …am impresia că ieri am plecat de aici, că nu a trecut foarte mult timp… Şi acum îmi dau seama că am două familii puternice şi sunt foarte frumoase şi foarte bucuros că prima familie e TVR şi a doua familie Pro TV … ”, declară, emoţionat,  Cătălin Măruţă.

La TVR 2, în fiecare miercuri, o vedetă va fi invitată în platoul emisiunii „Generaţiile TVR”, unde va împărtăși publicului din amintirile pe care le are cu televiziunea română.

„Cu nostalgie, cu umor, dar şi cu autoironie, a venit vremea unei ample aduceri aminte pentru telespectatorii Televiziunii Române, după 60 de ani. Dacă, de regulă, cochetele aleg să-şi ascundă vârsta, Televiziunea Română preferă să-şi dezvăluie, odată cu anii, atuurile. Emisiuni care au făcut istorie, oameni care i-au schimbat faţa, întâmplări neştiute (în 60 de ani, se adună destule), informaţii inedite, lucruri de culise, topuri cu cele mai influente personalităţi, cam aşa s-ar defini Anul 60 al Televiziunii Române. Vă aşteptăm să-l descoperiţi”, este invitaţia Mariei Cristina Ţilică, producătorul şi realizatorul emisiunii Generaţiile TVR.

iuliana-tudor-maruta-si-florin-bratescu1

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed