Cătălina Ponor, afectată de ciriticile primite! “Au fost multe mesaje peste care nu pot să trec cu vederea, mesaje foarte dure!”

Share

A părăsit Jocurile Olimpice de la Rio însă mărturisește că a fost foarte afectată de criticile primite. Cătălina Ponor a afirmat că nu a reușit să ia medalia olimpică din cauza afirmațiilor negative venite la adresa ei.

exclusiv-catalina-ponor-devastata-dupa-finala-la-barna-raman-campioana-olimpica-indiferent-de-ce-spun_size6

„Din păcate, am dat undă verde acelor mesaje negative și gânduri negative către mine, acelor persoane care nu și-au dorit să fiu aici. Mă bucur că am luptat cât am putut, presiunea a fost mare, gândurile au fost multe. Asta e, campioană olimpică sunt, nu o dată, ci de trei ori. Nu am avut nimic de pierdut, dacă n-a fost să fie asta este”, a declarat ea, conform sport.ro.

„Mă influenţează aceste energii negative, au fost multe mesaje peste care nu pot să trec cu vederea, mesaje foarte dure, nu vreau să le dau apă la moară, dar m-au atins. Mi-am dorit să le dau peste nas, dar nu am reuşit, mi-am dorit prea mult. Nu sunt mesaje din interiorul sportului, ci de la diverşi oameni”, a mai spus gimnasta.

„Când echipa de scrimă a câştigat medalia pe echipe, pe mine m-a bufnit plânsul. Mi-a fost foarte greu să văd o echipă câştigând. Am venit la a doua ediţie olimpică, ştiu sentimentul de a câştiga cu echipa, de a primi medalia cu echipa, mi-a trezit amintiri plăcute, am plâns de bucurie. Cred că o jumătate de oră n-am putut să mă opresc. Pentru mine, medalia cu echipa a fost cea mai valoroasă. Din păcate, nu am putut să fac echipă la acest concurs, au lipsit şi Larisa, şi Laura… Din păcate ele, au fost la mondiale fără mine”, a mai spus Ponor.

Sursa foto: sport.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news