Ce a putut să îi spună George Burcea Andreei Bălan când a fost să își strângă lucrurile! „I-a spus-o foarte dur, nu a menajat-o deloc”

Share

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea pare pe zi ce trece iminent, ținând doar de formalități.

De curând, actorul s-a deplasat la fostul cămin conjugal pentru a își strânge lucrurile și a pus capăt definitiv oricărei speranțe de împăcare cu Andreea Bălan, care a rămas alături de cele două fetițe.

George Burcea a dorit să lămurească definitiv lucrurile cu Andreea Bălan și au purtat o discuție destul de scurtă care i-a frânt inima artistei.

Andreea Bălan a dorit să afle motivul pentru care el voia să părăsească locuința unde stăteau împreună, iar răspunsul pe care l-a primit a fost direct și dur, unul la care nu se aștepta.

Surse care au fost în casa Andreei Bălan și au aflat în detaliu cum s-a petrecut totul au făcut declarații tulburătoare pentru Wowbiz.

George Burcea i-a răspuns sec Andreei Bălan, precizând că nu o mai iubește și nu mai dorește să fie cu ea.

Când ea a vrut să afle de ce și-a schimbat brusc atitudinea, el doar a repetat și a adăugat că nu are nevoie de familie, de soție și și-a exprimat dorința de a fi singur și a se ocupa de carieră.

Acesta este implicat în mai multe proiecte și nu îl mai interesează viața de familie.

„Discuțiile dintre Andreea Bălan și George Burcea au fost extrem de tensionate, chiar dacă nu a mai devenit agresiv verbal cu ea.

Dar i-a spus că nu o iubește, că nu o mai vrea. Și i-a spus-o foarte dur, nu a menajat-o deloc”, a declarat pentru Wowbiz una dintre sursele din apropierea artistei.

După ce George Burcea a plecat din casa Andreei Bălan și i-a înapoiat și cheile mașinii, deoarece ambele sunt pe numele ei,

cântăreața a răbufnit și i-a dat replică unui fan care o critica îndemnând-o să nu renunțe la George Burcea și la familie.

„Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine.

El este cel care nu-și mai dorește familia”, a transmis Andreea Bălan prin intermediul conturilor sale de socializare…

Sursa: wowbiz.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente