HomeStiri Mondene Ce trebuie să-și promită fiecare femeie din România înainte de Anul Nou

Ce trebuie să-și promită fiecare femeie din România înainte de Anul Nou

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 725 views
rezolutii-femei

Conform celui mai recent sondaj Gallup, realizat în 143 de state, cei mai fericiți oameni din lume trăiesc în Paraguay.

rezolutii-femei

Pentru realizarea clasamentului au fost chestionate aproximativ 1.000 de persoane din fiecare țară și întrebate cum s-au simțit în ziua precedentă, dacă au râs sau au zâmbit, daca s-au simțit odihniți și dacă au fost tratate cu respect.

România se află pe locul 110 din 143 de state în ceea ce privește gradul de fericire resimțit de fiecare dintre noi. Însă asta nu e totul: mai fericiți decât românii sunt irakienii, dar și locuitorii unor state ca Burundi, Uganda, Angola, Zimbabwe sau Mongolia.

Românii sunt nefericiți. De aceea, fiecare femeie din România trebuie să-și promită, ei însăși, că va face, în 2016, trei lucruri esențiale care o vor determina să se simtă mult mai fericită decât în 2015:

  1. Să lupte în fiecare zi pentru a-și satisface toate dorințele

Ne-am obișnuit să ne abținem de la o mulțime de lucruri care ne-ar face fericite și să dăm dovadă de un exces de precauție, chiar și atunci când ne permitem să ne relaxăm. Fiecare femeie are câteva capricii pe care e bine să și le satisfacă. Iar atunci când banii devin o problemă, găsirea unor soluții concrete este cel mai bun lucru pe care îl pot face. Uneori, fericirea constă în deținerea unui card de cumpărături, care oferă o serie întreagă de beneficii persoanelor pasionate de shopping sau de călătorii, după cum vedem la bancatransilvania.ro.

  1. Să petreacă mai mult timp cu prietenii

Citește mai multe aici.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed