HomeStiri Mondene Cel mai potrivit parfum pentru femei în vara anului 2017 este LANCÔME La Vie Est Belle

Cel mai potrivit parfum pentru femei în vara anului 2017 este LANCÔME La Vie Est Belle

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 514 views
LANCOME-La-Vie-Est-Belle in Stiri Mondene

Chiar dacă uneori nu realizăm acest lucru, parfumul este un accesoriu deosebit de important, atât pentru un bărbat, dar mai ales pentru o femeie. Mereu trebuie să ne alegem cu grijă parfumul și să ținem cont, în primul rând, de sezon.

LANCOME La Vie Est Belle

Nu ne este permis să purtăm un parfum greoi sau extrem de dulce vara, în perioada caldă, și nici iarna nu ar fi prea potrivit un parfum ce are în compoziție citrice sau flori primăvăratice.

De cele mai multe ori, o femeie stilată, atunci când intră într-o încăpere, este recunoscută imediat după parfumul ei.

Cel mai potrivit parfum pentru vara 2017

Dacă ești în dubii și nu știi ce parfum ți s-ar potrivi în această vară, cel mai indicat ar fi să optezi pentru celebrul parfum de la LANCÔME, La Vie Est Belle!

Acest parfum nu doar că este unul extrem de popular, dar are și un miros cu adevărat special, inconfundabil, iar persistența lui este una cu adevărat calitativă. Nu ai cum să treci neobservată atunci când porți acest parfum și nici nu poți da vreodată, cu el, greș.

Celebrul parfum La Vie Est Belle are un miros inconfundabil de iris, iasomie de sambac, flori de portocal și esență de patchouli.

Compoziția parfumului LANCÔME La Vie Est Belle este:

Note de vârf: pere și coacăze negre.

Note de mijloc: iasomie și stânjenel.

Note de bază: mosc alb, praline și vanilie.

Acest parfum special inspiră eleganță și puritate și este potrivit femeilor de toate vârstele. Imediat te vei remarca în mulțime datorită mirosului emblematic al parfumului.

Parfumul ce poartă semnătura celebrului brand Lancôme este celebru încă din momentul lansării, din 2012, și este mai mult decât potrivit pentru această vară. Conceptul după care a fost creat acest parfum este bazat pe bogăția naturală și simplă…

Încearcă acest parfum misterios și te vei îndrăgosti, iremediabil, de el. Parfumul este potrivit pentru absolut toate vârstele, este ideal pentru orice tip de pH al pielii, iar sticluța este delicată, elegantă și extrem de atractivă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed