HomeStiri Mondene Consuma 140 de calorii în două zile. Iată ce a pățit din cauza greutății la care a ajuns!

Consuma 140 de calorii în două zile. Iată ce a pățit din cauza greutății la care a ajuns!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 923 views
consuma-140-de-calorii-in-doua-zile

Tânăra, dansatoare de profesie, a fost mereu tachinată din cauza faptului că avea coapsele bine definite, motiv pentru care aceasta a slăbit până ce a ajuns la greutatea de 25 de kilograme, aflându-se în pragul anorexiei.

Consuma 140 de calorii în două zile

Având în prezent 19 ani, britanica Margherita Barbieri era mereu supusă criticilor venite din partea antrenorilor săi de balet, care-i spuneau că formele sale nu se potrivesc deloc cu cele ale unei balerine. Toate aceste critici au determinat-o pe tânără să urmeze o dietă care a fost dusă la extrem. Într-un final, a ajuns să se îmbolnăvească din această cauză.

În prezent, Margherita și-a revenit, însă își amintește îngrozită de perioada în care se afla la un pas de moarte din cauza kilogramelor extrem de puține pe care le avea. Doar pentru a se încadra în profilul cerut pentru o dansatoare de balet, tânăra mânca numai o dată la două zile, consumând în total numai 140 de calorii. Masa ei consta într-un castron mic de fulgi fierți de ovăz și nimic mai mult.

Tânăra a ajuns la greutatea de 25 de kilograme în aproape un an de zile, iar problemele de sănătate nu au întârziat să apară…

Recuperarea Margheritei a durat de cinci ori mai mult față de perioada în care a slăbit și a fost nevoită să renunțe la balet. Acum, visul ei este să își construiască o carieră prin intermediul dansului contemporan.

Consuma 140 de calorii în două zile 3 Consuma 140 de calorii în două zile 2

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed