HomeStiri Mondene Delia le răspunde celor care o acuză că e prea vulgară în videoclipuri! „Mămico, ţine-ţi pruncul departe de nenorociri, ce vede nu trebuie să şi facă!“

Delia le răspunde celor care o acuză că e prea vulgară în videoclipuri! „Mămico, ţine-ţi pruncul departe de nenorociri, ce vede nu trebuie să şi facă!“

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 613 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/13413053_1024331894328581_1770267984072386984_n.jpg

După ce a primit numeroase critici la adresa ultimului său videoclip , Delia a scris un text pentru cei care o acuză că ar fi prea vulgară. Editorialul apărut pe Serenity vorbește despre felul în care mamele ar trebui să-și educe copiii, nu să-I lase să primească educația de la televizor.

delia

„Bună! Sunt Delia şi nu mă ocup cu educaţia ta! Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu, nu-ţi sunt diriginte şi în niciun caz profa de religie! Tu, mămico, ţine-ţi pruncul «ocupat»! Ţine-l departe de MTV, de internet şi alte nenorociri care-l pot afecta emoţional pe minorul în cauză. (…) Creşte-ţi odrasla după bunul plac, dar nu da vină, scumpă mama, pe playlistul de la radio! Radioul e opţional mami! Nu vă ţine nimeni «ostatici» în faţa unui post de muzică. Ştiu că eşti o mama deşteaptă şi echilibrată! Şi tu poţi! Doar tu, mami! E datoria ta! În cazul în care eşti o mămică mai relaxată şi staţi împreună pe MTV, explică-i copilului, că ce vede pe sticlă, în clipurile lor (Kanye, Rihanna, Lady Gaga, Beyonce şi chiar Nirvana, Guns, Aerosmith, Die Antword, Prince, Prodigy, David Bowie, Marylin Manson, Metallica) nu trebuie să şi facă! Să nu lingă cruci ca-n clipurile Madonnei, mami! Pentru că da, ştim, Madonna e o nenorocită!!!“, scrie vedeta pentru sereniti.ro.

„Nu pot spune că am ce să cenzurez în «Uşor, iubitul meu, că se rupe patul!» Nu-i nimic mură-n gură, nimic ruşinos în a sări în pat! Nu mai săriţi în pat! Mesajul e clar şi evident! Pentru cei ce înţeleg mai mult decât ce zice versul, sorry, păcătoşilor! Cine va pune să va gândiţi la prostioare? Deci textual nimic de cenzurat“, arată ea, continuând cu exemple care nu sunt considerate deranjante deşi sunt folosite mereu. „Nu zic eu, e din categoria «ştii cum se zice?», e ironic, e ca aia cu datul din coate. Dar de ce să ne oprim la coate? Păi fundul reprezintă răul? Negura? Iadul pe pământ?

Vorba lor: «I work my ass off» nu ne doare? E doar o vorba care implică altă parte a corpului! Ce aveţi cu curul? Ce rău v-a făcut!? Să va mai zic vorbe de duh cu şi despre cur? Bine. «Gura bate curu», «Bagă fundu’ la înaintare», «Drum bătut şi cur frecat», «A-şi pune curu’ la treaba», «Muscă-n curu’ iepii». Aţi rămâne surpinşi de câte vorbe din popor se bazează pe înţelepciunea curului. Plus că eu am fost finess, am zis fund, nu cur“, consideră vedeta. „S-avem pardon, s-avem rezon! Iertată-mi fie cuvântarea, blagosloveste-mă pe mine cea păcătoasă în straiele mele cele de latex! Iartă-mi pulpele deocheate în care zvâcneşte sângile fierbinşit d-atâta cuminţenie. Sunt convinsă că în sfinţenia şi preacuviosenia domniilor voastre mă veţi trece în sfântul maslu, la fiecare rugăciune“, încheie Delia.

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed