HomeStiri Mondene Dezvăluiri şocante: „Fotomodelele primesc pentru o noapte de sex sume cuprinse între 3.500 $ şi 2 milioane $”

Dezvăluiri şocante: „Fotomodelele primesc pentru o noapte de sex sume cuprinse între 3.500 $ şi 2 milioane $”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Dezvăluiri-şocante-Fotomodelele-primesc-pentru-o-noapte-de-sex-sume-cuprinse-între-3.500-şi-2-milioane-2 in Stiri Mondene

O tânără în vârstă de 20 de ani povesteşte ce se întâmplă, de fapt, în spatele lumii de poveste care este modellingul.

Dezvăluiri şocante Fotomodelele primesc pentru o noapte de sex sume cuprinse între 3.500 $ şi 2 milioane 2

Jazz Egger este o tânără din Germania care a devenit fotomodel la vârsta de 13 ani. Ca orice fetiţă, Jazz şi-a imaginat că industria modei este o poveste roz, însă şi-a dat seama că este departe de a fi aşa.

Dezvăluiri şocante Fotomodelele primesc pentru o noapte de sex sume cuprinse între 3.500 $ şi 2 milioane $

Fotomodelul a făcut dezvăluiri care au şocat întreaga lume.

„Industria modei funcţionează după alte reguli decât vă imaginaţi. Agenţii fotomodelelor sunt, de fapt, nişte peşti care au contacte în lumea milionarilor. Ei aprovizionează cu fete petrecerile bogătaşilor. Fotomodelele primesc pentru o noapte de sex sume cuprinse între 3.500 $ şi două milioane $. Însă pentru două milioane trebuie să fii super cotată”, a dezvăluit, pentru Daily Mail, Jazz Egger, tânărul model de origine austriacă.

Dezvăluiri şocante Fotomodelele primesc pentru o noapte de sex sume cuprinse între 3.500 $ şi 2 milioane

Tânăra a povestit cum agentul de la agenţia de modelling este intermediar între modele şi bărbaţii bogaţi care dau bani grei pentru o noapte de amor…

„Am fost contactată de un agent pe nume George care mi-a cerut nişte fotografii făcute cu telefonul, în lenjerie intimă cu mine. A doua zi m-a sunat să-mi spună că mi-a găsit un bogătaş influent care mă plăteşte cu 3.500 $ să fac sex cu el. George mi-a spus că bogătaşul vrea confidenţialitate şi că mă va ajuta în carieră deschizându-mi uşi la diferite reviste şi case de modă. Am refuzat”, a mai povestit Jazz Egger.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed