Dieta într-o cutie – Spune ACUM adio kilogramelor

Share

Credeai că nu este posibil ca toată dieta ta să încapă într-o cutie? Ei bine, astăzi îţi demonstrăm că se poate şi îţi prezentăm teoria din spatele unui nou plan alimentar, după cartea cu acelaşi nume, „The Lunch Box Diet”, scrisă de Simon Lovell.

Dieta într-o cutie - Spune ACUM adio kilogramelor

Care este teoria din dieta într-o cutie?

Scrisă de un antrenor personal pe nume Simon Lovell, această carte ce stă la baza dietei într-o cutie funcţionează pe baza teoriei că singura modalitate de a pierde în greutate este să reduci caloriile din meniul tău.

Între timp, mâncând frecvent cantităţi mici de alimente pe tot parcursul zilei, acest truc ajută organismul la arderea „combustibilului”, mai degrabă decât la depozitarea lui, astfel încât îţi menţine metabolismul la un nivel optim.

Dieta într-o cutie combină aceste două idei, prin restricţionarea numărului de calorii (deşi tu nu trebuie să le numeri efectiv) şi încurajându-te să mănânci sau că „ciuguleşti” la fiecare oră sau două ori între micul dejun şi cină.

Ce implică dieta într-o cutie?

Tu mănânci un mic dejun normal şi iei cina tot în mod normal, dar ciuguleşti şi te delectezi cu cantităţi mici de alimente la fiecare câteva ore dintr-o cutie special concepută de tine (homemade) pentru masa de prânz.

Citeşte mai mult pe feminis.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news