HomeStiri Mondene Drama tatalui caruia medicii i-au tinut fiica in coma

Drama tatalui caruia medicii i-au tinut fiica in coma

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 989 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/02/Drama-tatalui-caruia-medicii-i-au-tinut-fiica-in-coma.jpg

Tatăl unui bebeluș este profund îndurerat și răzvrătit asupra medicilor de la Spitalul Județean Arad, după ce i-au ținut fiica în comă timp de patru ore, până au completat câteva acte, pentru ca fiica să fie transportată la Timișoara.

Drama-tatalui-caruia-medicii-i-au-tinut-fiica-in-coma in Stiri Mondene

„Dragilor, am ajuns la Timișoara! Oameni competenți, care au făcut tot ce le-a stat în putință. Îngerașul nostru momentan este critic… sperăm din tot sufletul și inima ca, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, să fie bine.

Sunt, în schimb, foarte supărat pe «doctorii» din Arad, care ne-au tratat exact ca într-o farmacie veterinară, găurind fetița de doar patru luni la mâini și la picioare pentru a-i putea administra medicația. Inclusiv branula în vena aortă. Rușine să vă fie!!!!

A stat fetița în comă patru ore până au făcut actele și până a venit ambulanța să plecăm către Timișoara. Nu mi-au oferit incubație pe drum către Timișoara din motiv că este 30.000 € Sunt foarte foarte supărat și promit că cei vinovați vor plăti cu posturile lor. Distribuiți, vă rog!!!!”, este mesajul publicat de tatăl fetiței, Adrian Berci, pe contul său de Facebook.

În momentul în care bebelușul a început să se simtă rău, părinții au mers cu el la Centrul de Permanență din Siria, unde fetiței de patru luni i-a fost făcută o injecție și a fost trimisă acasă.

Ulterior, starea de sănătate a micuței s-a deteriorat, iar părinții au chemat salvarea, fiind transportată la Spitalul Județean Arad. Ea a fost preluată de Unitatea de Primire Urgențe și supusă investigațiilor medicale.

„Copilul a ajuns în comă la UPU. După investigațiile făcute, s-a concluzionat că ar fi suspectă de meningită și stare septică. În acel moment au fost făcute hârtiile necesare transferului către Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, întrucât nu mai era de competență noastră”, a declarat Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

„Din păcate, în ceea ce privește înțepăturile făcute copilei, acestea au fost necesare pentru a se putea face investigațiile în vederea stabilirii diagnosticului. De asemenea, transportul incubat se poate face doar pentru bebelușii de până în două luni, după această vârstă incubatorul nemaifiind de ajutor”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad…

În acest moment micuța se află internată la Timișoara, fiind însă în stare critică. „Nimeni nu mi-a dat deocamdată un prognostic. Nu știm ce se va întâmplă pe viitor. Așteptăm să vedem cum va evolua, dar acum e în stare critică”, a declarat tatăl fetiței pentru aradon.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed