HomeStiri Mondene Am făcut zilnic amor, timp de un an. Iată cum ne simțim acum eu și soțul meu!

Am făcut zilnic amor, timp de un an. Iată cum ne simțim acum eu și soțul meu!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Am-făcut-zilnic-sex in Stiri Mondene

„Nu am încercat să alungăm o eventuală despărțire, însă cu siguranță am reușit să ne întărim căsnicia”.

timp de un an

În urmă cu trei ani am făcut sex zilnic, asta pe durata unui an întreg!

Răspunsul la întrebarea care mi-a fost adresată încă de pe atunci este următorul: Nu, nu am făcut sex cu 365 de bărbați. Singurul bărbat cu care am făcut acest lucru a fost soțul meu. Chiar și atunci când eram în perioada menstruației, făceam sex în fiecare zi. Nici măcar nu am idee ce făceau copiii mei în tot acest timp, însă presupun că nu stăteau la pândă.

Iar ca răspuns final, nu, nu am făcut acest lucru deoarece am fost nevoită să îmi salvez căsnicia, am făcut-o cu scopul de a mă salva pe mine însămi, efectul pe care l-a avut asupra căsniciei mele a fost doar un mic bonus.

La scurt timp după ce l-am născut pe cel de-al treilea copil, țin minte că după ce am făcut un duș, m-am privit în oglindă și mi-am pus întrebarea: „Cine a lăsat-o pe mama mea aici?”.

Începând din acel moment, nu m-am mai expus dezbrăcată deloc. În timp ce făceam sex, lumina era mereu stinsă, îmi ascundeam burtica și sânii sub o cămașă de noapte și așteptam mereu ca soțul meu să părăsească încăperea după ce ieșeam de la duș, ca să pot merge să-mi iau haine din dulap.

Pe parcursul anilor, faptul că îmi ascundeam mereu trupul gol a început să mă preocupe. Oare soțul meu, Andy, mai știa cum arăt dezbrăcată? Putea el oare să facă o pictură nud cu mine fără să fie nevoit să pună o carpetă gigantică peste trupul meu sau o cusătură Spanx care să treacă vertical peste stomacul meu?

Ideea de a face sex pe durata unui an întreg mi-a venit după ce mi-a povestit despre acest lucru o prietenă care a făcut exact același lucru, în fiecare seară, după ce s-a căsătorit.

Fără urmă de îndoială și cu siguranță în voce, aceasta a spus „Este doar un lucru pe care-l facem!”. Devenind deja rutinier, ea și soțul ei au făcut sex în fiecare zi începând cu ziua în care s-au căsătorit și au fost unul dintre cele mai drăgăstoase, amuzante și puternice cupluri pe care le-am cunoscut.

Ideea de a face sex zilnic, un an întreg, mi se părea un lucru respingător, dar, în același timp și o modalitate interesantă prin care să mă forțez să-mi accept trupul așa cum este, în fiecare zi. Până la urmă, hainele și așternuturile trebuiau să fie date la o parte, iar lumina nu trebuia să fie mereu stinsă, nu?

Andy, după cum mă și așteptam, a fost de acord, iar astfel, pe durata unui an întreg, cu excepția călătoriilor și cazurilor în care aveam probleme cu stomacul, am făcut sex în fiecare zi.

Începutul a fost dur. În timp ce stăteam lângă chiuvetă seara și-mi scoteam lentilele de contact, îmi aminteam că trebuie să fac sex înainte de a mă pune să dorm. Având în vedere că eram o mamă a trei copii, care lucra de acasă, numai gândul mă epuiza. Nu că ar fi fost sexul o sarcină de care mă temeam, însă faptul că trebuia să aloc timp din timpul meu liber acestui lucru mi se părea imposibil și egoist. Vroiam doar să stau în pat, să mă uit la „The Tonight Snow”, să mănânc cereale și să nu fiu atinsă de nimeni.

Însă, pe parcursul lunilor ce treceau, începusem să fiu mai încântată de acest lucru. Sexul atrăgea mai mult sex, ceea ce a format o conexiune între sentimentele de iubire, care au început să se „strecoare” în afara dormitorului, sau, în cazul nostru, din spălătorie, din dulap sau din garaj, și în viața noastră de zi cu zi.  Eram mai romantici unul cu celălalt, ne mângâiam în timp ce treceam unul pe lângă celălalt, ne sărutam mai lung și mai apăsat înainte să mergem la muncă și nu ne mai comportam atât de banal ca înainte. Relația noastră a devenit mai puternică, în special de când intimitatea noastră era una înfloritoare.

Nu mai eram hiper-conștientă de sunetele pe care le scotea corpul meu cu forme rotunde.

La nivel personal, modificările în ceea ce privește modul în care îmi priveam trupul au fost uimitoare.

După trei luni, îmi făcea plăcere din nou să fac sex, aveam chiar și o listă de melodii care îmi trezeau pofta și nu mai eram hiper-atentă la sunetele pe care le scotea corpul meu cu forme rotunde, cum ar fi cel provocat de coapse sau acela care se producea în momentul în care burtica mea se lovea de cea a lui Andy.

După șase luni, am renunțat și la cămașa de noapte sub care-mi ascundeam trupul și nu-mi mai păsa de faptul că sânii mei se „trânteau” sub subsuori. Pentru prima oară, eram mai mult concentrată asupra fiecărei secvențe sexuale care îmi provoca plăcere și nu asupra modului în care să-mi ascund burtica sau grăsimea de pe spate și cea de pe șolduri. Corpul meu era apreciat atât de mine, cât și de soțul meu, în măsuri egale.

După un an, nu mai purtam nicio haină în timpul sexului. Cel puțin, asta presupun că ar spune copiii mei. Am încetat să alerg când ieșeam din duș ca să merg să mă îmbrac rapid, și mergeam dezbrăcată, fără niciun fel de reținere, până la dulap. Pregăteam gustările pentru copii numai în lenjerie și nu mă mai dădeam la o parte atunci când Andy venea să mă îmbrățișeze de la spate. Relația cu soțul și cu trupul meu s-a schimbat în modalități uimitoare.

Acum, după trei ani, încă facem sex în fiecare seară.

Doamne, glumesc!

Acum nu mai facem sex în fiecare zi. Asta nu din cauza faptului că ne-am săturat unul de celălalt, deși, trebuie să recunosc că pelvisul meu și coapsele se bucură de odihnă, însă din cauza faptului că suntem totuși oameni și nu roboți. Totuși, efectele și lecțiile învățate din această experiență, nu au fost excluse din căsnicia noastră.

Pentru început, am învățat că este uneori este greu, dar este ceva normal. Majoritatea oamenilor din preajma noastră nu fac sex zilnic. Sunt ocupați și stresați cu munca, programează activitățile copiilor lor și plătesc facturi. Să includă și sexul pe lângă toate acestea este greu, însă pentru noi este necesar. Sexul este ceea ce ne amintește că suntem parteneri intimi și nu doar colegi de cameră sau colegi în ceea ce privește păstrarea în viață a copiilor.

În al doilea rând, am învățat câtă nevoie avem de viața sexuală pentru a putea fi fericiți în căsnicia noastră, iar acum ne putem plia viața în funcție de acest lucru.

Brittany

Nu mă panichez dacă trec două săptămâni în care nu avem parte de sex, iar asta datorită faptului că lucrăm pentru a ne „conecta” în alte moduri. Intimitatea nu se rezumă neapărat la penetrare. Uneori aceasta este reprezentată de sărutatul pe canapea ca doi tineri, iar alteori este tripla verificare făcută de Andy la DVR, pentru a se asigura că toate emisiunile mele TV de toamnă sunt setate pentru a putea fi înregistrate. Ne putem hotărî asupra lucrurilor care ne excită. Ideea este că efortul de a ne demonstra iubirea pe care ne-o purtăm unul celuilalt este mereu prezent.

În ultimul rând, am învățat că sunt o soție mai bună, o mamă mai bună și o femeie mai bună atunci când îmi ofer timp pentru a fi sigură de relația mea și nu mai sunt egoistă atunci când trebuie să mă simt bine în pielea mea. Realizez că nu sunt cea mai bună versiune a mea atunci când sunt nesigură sau când mă panichez. Practic, sunt o postare de pe Facebook vagă, mergătoare a unei relații.

Sunt mult mai concentrată de când nu mai îmi fac griji în privința vieții mele sexuale, această grijă a fost „aruncată de pe masă”, sau mă rog, este pe masă, depinde dacă este o zi de școală și dacă Andy nu este la muncă. Ok, suficient cu jocurile de cuvinte sexuale.

Faptul că am avut parte de sex cu soțul meu în mod regulat nu este o modalitate de a alunga o posibilă șansă de divorț sau o modalitate de a stopa înșelatul sau angoasa, însă m-a ajutat să mă simt mai sigură în propria piele și să supraviețuiesc dacă nu am parte „acțiune”.

Obișnuiam să fac glume pe seama faptului că nu aș mai fi capabilă să am parte de întâlniri, deoarece corpul meu nu este pregătit să apară într-un „showroom”. Trăiam cu speranța că aș vrea să fiu căsătorită cu Andy până ce lumea se termină, și aș prefera să mor decât să fiu fără el și să-l bântui, însă acum nu îmi mai fac griji din această cauză, iar asta datorită faptului că definiția a ceea ce înseamnă „de dorit”, atractiv, pentru mine, s-a schimbat…

Nu îmi mai fac griji în privința faptului că ar trebui să fiu acceptată sau dorită de lumea din jur, totul se rezuma la a mă „vrea” eu pe mine însămi, iar pentru asta a fost nevoie de un an întreg de sex.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed