HomeFără categorie Fetița lui Sore a împlinit 6 luni! Vezi cât de simpatică e micuța!

Fetița lui Sore a împlinit 6 luni! Vezi cât de simpatică e micuța!

autor Elena Yvette
690 views 2 minute timp de citit

Sore este o mămică fericită și împlinită. În urmă cu șase luni a adus pe lume o fetiță ce a primit nota zece din partea medicilor. De atunci, Erin îi luminează viața artistei.

sore_si_fiica_ei_erin-620x465

Sore a vorbit despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

“Am spus mereu că timpul trece mult prea repede și că nu îmi place să pierd vremea aiurea. Că sunt un om calculat, organizat, un pic control freak și că îmi place să știu că fructific la maxim orice clipă pentru ca, la final, să mă uit în urmă și să văd ca I made a difference. Dar cum facem cu faptul că deja s-au făcut șase luni de când Erin a venit pe lume? Șase luni! Jumătate de an!!! Știu că sunt un pic exagerată că mă minunez atât însă serios va spun, pentru mine este de necrezut că fata mea are șase luni (bine, încă nu îmi vine să cred că am un copil :)) ).

Si pentru ca a devenit o domnisoara bebelusa deja, tin sa va spun ca totul se desfasoara conform graficului, cu unele lucruri chiar înaintea vârstei, am putea spune. Deja papă mâncare, nu este deloc mofturoasa, ba mai mult, îi plac toate fructele și legumele, chiar și carnea. Stam deja în fundulet, mai-mai că o încearcă mersul căci tare mult râde atunci când o ridicăm să îi aratam ca mai exista o etapă prin care va urma să treacă. Ce să mai, cântarul arată deja 7.8 kg, ceea ce ma face sa cred ca am un copil bine făcut :-). Prietenia cu Dot, cățelul nostru, este in floare, se iubesc și se înțeleg, el dă dovadă de răbdare pentru că Erin a ajuns la vârsta în care apucă orice prinde cu mâinile și efectiv, nu mai dă drumul. Asta se întâmplă și cu urechile lui Dot, labutele, uneori chiar si limba. Iar eu, Mircea sau bona, suntem langa ea sa ii spalam mainile (aproape) de fiecare data.

Ca si o retrospectiva, ultimele sase luni mi-au adus mai multa minte, m-au facut sa realizez că pot iubi infinit de mult, că rezist și fără somn câteva zile la rand și ca vorba din popor “suferinta inspira un artist” nu este neaparat adevarata caci abia astept sa va arat ce am pregatit pentru urmatoarele luni”,  a scris Sore pe blogul personal.

14441144_1453653628008370_3815132353093850865_n

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed