Home Stiri Mondene Florin Zamfirescu: „Secretul care m-a ajutat să înving artroza”

Florin Zamfirescu: „Secretul care m-a ajutat să înving artroza”

autor Elena Yvette
854 views

De curând, actorul Florin Zamfirescu a lansat o scrisoare tuturor bolnavilor de artroză, în care le povestea despre problemele sale cu artroza şi modul în care a reuşit să combată această gravă boală.

Florin Zamfirescu

„Totul se întâmpla în iulie 2011 şi tocmai începusem filmările la un nou serial, la Buftea, ceea ce constituia o bucurie pe toate planurile. Eram la filmări în fiecare dimineaţă, până în ziua în care m-am trezit cu o îngrozitoare durere de genunchi. Nu puteam calca de durere. La drept vorbind, de câteva luni aveam dureri de genunchi, dar suportabile. Îmi spuneam că la 61 de ani este normal… Acum, însă, durerea devenise insuportabilă. Nu puteam lipsi de la filmări, aşadar am luat un antiinflamator. Dacă încercam să îl opresc, durerea revenea imediat. Cu toate acestea, nu era o soluţie de durată, având în vedere că îmi dădea dureri de stomac.

Într-o zi, i-am povestit această problemă unui amic, actor francez, pe care îl cunosc de 25 de ani şi care are aceeaşi vârstă ca şi mine. Mi-a spus că şi el a întâmpinat aceeaşi problemă, având dureri de spate. Dar el, după ce încercase aproape tot ce se putea, găsise soluţia: un uimitor amestec de proteină din melci şi substanţe naturale, care repară cartilajele şi redă articulaţiilor flexibilitatea din tinereţe. Recunosc că, auzind de melci şi alte substanţe, nu am fost entuziasmat. Dar, mi-a precizat că acest elixir (acest extraordinar remediu se prezintă sub formă de elixir hiperconcentrat) nu are niciun gust şi este, chiar, plăcut de luat. L-am rugat să-mi trimită şi mie din Franţa) este fabricat de un mare laborator francez, din proteine de melci bio).

Rezultatele au fost spectaculoase. După 5 zile am renunţat la antiinflamatoare, pentru că nu mai aveam dureri. Aşadar, pot spune că Arthrelix (acesta este numele elixirului pe bază de proteine concentrate de melci) a funcţionat cu adevărat. Dacă mai aveţi îndoieli, aflaţi că laboratorul, care lansează Arthrelix în România vă asigură o garanţie „satisfăcut sau rambursat”, o parte din scrisoarea actorului, dedicată tuturor bolnavilor de artroză.

Sursa foto: cinemagia.ro…

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed