HomeStiri Mondene Foloseşte aceste trucuri şi învaţă să descifrezi şi să interpretezi aura corpului tău

Foloseşte aceste trucuri şi învaţă să descifrezi şi să interpretezi aura corpului tău

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 918 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/aura-corpului-tău.jpg

Fiecare organism viu are o anumită energie care se schimbă odată cu starea de spirit. Aura unui corp reprezintă emoţiile pe care acel corp îl posedă, iar ceea ce este semnificativ pentru aceasta sunt culorile, forma şi intensitatea culorilor.

În India, aura poartă denumirea de chakre sau, mai simplu, centre energetice ale corpului. Chinezii vindecau corpul unei persoane doar folosind energia care înconjoară acel organism, care poartă denumirea de Chi.

Recent, oamenii de ştiinţă au descoperit că fiecare corp viu este format din energie şi, chiar mai mult decât atât, o şi emană, însă aceasta este invizibilă ochiului liber.

  • CARACTERISTICILE AUREI

Ceea ce defineşte o aură sunt culorile, forma şi strălucirea, care sunt direct proporţionale cu starea de spirit, starea sufletească şi obiceiurile acelei persoane.

De aceea, o aură care are un contur bine definit, o strălucire aparte şi culori deschise şi pastelate va fi atribuită unei persoane sincere, cu un caracter frumos şi, cel mai important, cu un organism sănătos. Dacă, în schimb, aura este restrânsă, are culori închise şi prezintă anumite pete pe suprafaţa sa, aceasta descrie un organism bolnav, un om plin de vicii şi care are un caracter respingător pentru cei din jur.

  • DESCIFREAZĂ AURA PROPRIULUI CORP

Pentru a vedea aura corpului tău, pune mâna, cu degetele răsfirate, pe o coală albă de hârtie, iar lumina din cameră să fie naturală. Focalizează-ţi mintea asupra degetelor, iar după un timp vei observa o aură în jurul lor care are anumite culori. Chiar dacă, la început, exerciţiul va fi puţin mai greu, vei vedea că, pe măsură ce te obişnuieşti cu energia emanată de corpul tău, vei observa cu o mai mare claritate aura ce înconjoară degetele tale.

  • ADU O ENERGIE POZITIVĂ ASUPRA AUREI TALE

Trebuie să reţii faptul că sentimentele negative nu fac altceva decât să slăbească aura corpului tău, motiv pentru care de recomandă să înveţi să îţi gestionezi furia, tristeţea şi dezechilibrul emoţional de orice fel. Meditaţia te va ajuta în acest fel şi vei vedea cum, pe măsură ce o practici, aura ta va redeveni strălucitoare, te va proteja de apariţia unor probleme de sănătate şi, chiar mai mult, îţi va reda liniştea de care ai nevoie.

  • SEMNIFICAŢIA CULORILOR AUREI

Această listă te va ajuta să interpretezi ce încearcă corpul tău să îţi transmită prin intermediul culorilor.

ROŞU

Culoare a pasiunii şi voinţei, roşul va descrie o persoană activă, aflată în permanentă mişcare, dar şi nesăbuită. O nuanţă închisă a acestei culori va reprezenta un om veşnic nervos şi care acţionează impulsiv.

MOV

Aceasta va descrie un om care caută întotdeauna să atingă ţeluri destul de îndrăzneţe, dar şi persoane care au abilităţi speciale în domeniul financiar sau al ştiinţelor exacte. Totuşi, o nuanţă închisă va sugera apariţia unor obstacole sau faptul că acei indivizi se simt neînţeleşi.

GALBEN

Culoare a optimismului, încrederii în puterile proprii şi a unei minţi strălucite, galbenul va descrie o persoană evoluată spiritual, înţeleaptă şi, totodată, un profesor bun pentru cei din jur. Nuanţele deschise spun despre tine că ştii să ai grijă de propria ta persoană, iar nuanţele închise vor arăta timiditatea.

VERDE

Verdele este o culoare a armoniei, a echilibrului interior, iar persoanele care au o astfel de culoare în aura proprie sunt buni vindecători sau chiar medici. Un verde închis va arăta despre o persoană că este nesigură în propriile puteri.

PORTOCALIU

Această culoare este semnul că persoana este grijulie cu cei din jur, este un suflet liber şi are o creativitate specifică. O nuanţă închisă va trăda mândria, iar o nuanţă deschisă va spune despre cineva că este un om echilibrat şi deţine controlul asupra situaţiei. Mare atenţie însă la petele portocalii, deoarece acestea indică o problemă a rinichilor!

ALBASTRU

Albastrul va indica o persoană liniştită şi complet echilibrată, iar nuanţele de albastru cobalt sunt cele mai deosebite din acest punct de vedere pentru aură, întrucât acestea spun despre tine că ţi-ai găsit menirea în viaţă şi faci ceea ce ţi-a fost scris. Chiar şi aşa, o nuanţă decolorată va spune că acea persoană tinde foarte mult spre izolare şi caută să fie singură.

PETELE ÎNTUNECATE ŞI PETELE STRĂLUCITOARE

Petele întunecate atrag atenţia asupra faptului că acea persoană este vicioasă şi se află în capcana propriei minţi…

Petele strălucitoare vor spune despre un spirit că dă dovadă de creativitate şi va lucra tot timpul în folosul celorlaţi, reuşind chiar să le îmbunătăţească viaţa.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed