HomeStiri Mondene Fosta membră A.S.I.A., Irina Nicolae, s-a căsătorit! Vezi primele imagini de la nunta ei!

Fosta membră A.S.I.A., Irina Nicolae, s-a căsătorit! Vezi primele imagini de la nunta ei!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/irinamireasa_426x640.jpg

Irina Nicolae, fostă membră a trupei A.S.I.A., s-a căsătorit cu Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, după 10 ani de relaţie.

irina poza 1

Irina Nicolae a postat pe contul ei de facebook un mesaj despre cum a fost atunci când ea şi iubitul ei şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu.

„A fost cea mai intensă, dar şi cea mai frumoasă săptămână din viaţa noastră. Pe 2 octombrie ne-am unit destinele într-o catedrală din Moscova şi în 4 octombrie la biserica românească din Budapesta.
A fost aşa cum am visat… O nuntă simplă, elegantă, rafinată, fiind înconjuraţi de familie şi prieteni veniţi din toate colţurile lumii… NU, nu am făcut un secret din nunta noastră, dar nici nu ne-am dorit să fim titluri de tabloid. Căsătoria este ceva sacru, nu un subiect dintr-o revistă tabloid… Am decis să împărtăşim bucuria cu voi, aici, ştiind că nu-mi vor fi răstălmăcite cuvinte de dragul raiting-ului… Toţi cei prezenţi ne sunt apropiaţi, sunt parte din viaţa noastră, din familia noastră şi am fost mai mult decât onoraţi să-i avem alături în această zi minunată. Le mulţumim încă o dată tuturor.

Am petrecut într-un loc minunat, un restaurant cu tradiţie şi rafinat gastronomic, recunoscut la nivel mondial pentru profesionalismul, bucătăria şi ospitalitatea sa. Rochia a fost creată într-un atelier românesc şi pentru asta le mulţumesc din suflet prietenilor mei. Am simţit că Dumnezeu ne iubeşte cu adevărat şi că ne-a dăruit cea mai frumoasă zi din viaţa noastră. Suntem doar noi şi… o viaţă înainte în doi!, a spus Irina.

După ce trupa A.S.I.A. s-a destrămat, Irina Nicolae s-a retras din muzică. Acum, aceasta scrie cărţi pentru copii.

irina poza 2

irina poza 3

irina poza 4

irina poza 5Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed