Home Stiri Iată ce a spus Iulia Albu despre Ștefan Bănică junior și soția sa: „Doi papagali asortați”

Iată ce a spus Iulia Albu despre Ștefan Bănică junior și soția sa: „Doi papagali asortați”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 848 views 3 minute timp de citit

Iulia Albu a avut mai multe lucruri de spus cu privire la ținutele Laviniei Pîrva și ale lui Ștefan Bănică junior. Criticul de modă nu este foarte încântat de modul în care aceștia se îmbracă, deoarece elementele vestimentare pe care și le aleg nu seamănă cu ale partenerului.

„A avut apariții foarte reușite. Dar nu întotdeauna. Pe Bănică l-aș defini în funcție de femeile cu care a ieșit, pentru că se spune că, de multe ori, o femeie poate să influențeze felul în care se îmbracă un bărbat. Și aș împărți evoluția vestimentară a lui Ștefan Bănică în timpul căsătoriei cu Andreea Marin și după căsătoria cu Lavinia Pîrva.

Să ne uităm la fotografiile în care este alături de Lavinia Pîrva, unde nu mai are din strălucirea pe care o avea în imaginile de dinainte. Nu se observă o unitate a cuplului. Atunci când ieșiți cu iubitul, soțul, prietenul vostru din casă, trebuie să aveți grijă, nu să fiți ca doi papagali asortați perfect, dar nici să nu păreți că unul vine de la piață și unul tocmai se ducea la o nuntă, căci arată ciudat. Ei nu sunt sincronizați stilistic din niciun punct de vedere.

Pur și simplu, cei doi nu se sincronizează stilistic. Când ești un cuplu, nu trebuie să arătați ca doi papagali. Cămășile lui nu arată bine, par necălcate și par fără structură. Nu are strălucirea pe care o avea când era cu Andreea Marin. Ei chiar arătau ca un cuplu. O femeie schimbă stilul vestimentar al unui bărbat… și la Ștefan Bănică se vede asta”, a declarat Iulia Albu în cadrul emisiunii La Măruță.

De curând, fosta soție a lui Mihai Albu a vorbit despre ținutele a două persoane din muzica populară și nici de data aceasta nu a avut foarte multe lucruri frumoase de spus.

„Am făcut o rubrică deosebită pentru astăzi. Mi-am dat seama că nu știm cum se îmbracă artiștii de muzică populară. Fuego are un look inspirat din ținutele lui Liberace. Foarte opulent, foarte multe paiete, pietre. Au apărut niște imagini cu el surprins pe stradă, sunt contrastante. Este o diferență foarte mare. Nu m-am așteptat la așa ceva.

Vlăduța Lupău are o zonă foarte interesantă. De când au apărut acești umeri stil pagodă, au apărut tot felul de interpretări, dar, de departe, aceasta este cea mai ridicolă pe care am văzut-o vreodată. Ea are un single nou, «Vântul bate, bate», exact ca acești umeri, vântul bate, nu-i răzbate. Nu înțeleg de ce cineva ar purta așa ceva”, a mai spus aceasta, recent, în aceeași emisiune…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies