HomeStiri Mondene Jamie Dornan, actorul din „50 Shades of Grey”, va deveni tată pentru a doua oară!

Jamie Dornan, actorul din „50 Shades of Grey”, va deveni tată pentru a doua oară!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 714 views
landscape_nrm_1421024073-elle-jamie-dornan_640x320 in Stiri Mondene

Actorul nord-irlandez Jamie Dornan, ce interpretează personajul principal din “50 Shades of Grey”, va deveni tată pentru a doua oară. Soţia sa, actriţa şi cântăreaţa Amelia Warner, este însărcinată cu al doilea copil.

landscape_nrm_1421024073-elle-jamie-dornan_640x320

În vârstă de 33 de ani, Jamie Dornan s-a căsătorit cu Amelia Warner pe 27 aprilie 2013. Cei doi mai au împreună o fetiţă de doi ani, pe nume Dulcie.

Jamie Dornan şi Amelia Warner au fost, până acum, foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor personală. În momentul venirii pe lume a primului lor copil, cei doi au refuzat să confirme acest lucru, făcâns primele declaraţii abia după o lună.

Jamie Dornan s-a născut în Irlanda de Nord, Marea Britanie şi este actor, muzician şi model. A interpretat rolul Axel von Fersen în filmul „Marie Antoinette”, iar apoi a apărut în mai multe seriale de televiziune, precum: „Crimele din Belfast/ The Fall” şi „A fost odată ca niciodată/ Once Upon A Time”.

Rolul care l-a consacrat a fost cel din “50 Shades of Grey”, peliculă ce a avut încasări de 570,4 milioane de dolari pe plan mondial.

Sursa foto: elle.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed