Home Stiri Laura Cosoi, vacanță cu familia într-un loc exotic. Unde se relaxează actrița

Laura Cosoi, vacanță cu familia într-un loc exotic. Unde se relaxează actrița

autor Negriu Elena
193 vizualizari

Laura Cosoi se află în vacanță cu soțul său, Cosmin Curticăpean, și fiica lor, Rita, în vârstă de un an. Aceștia petrec mai multe zile în Bali, unde se relaxează și se bucură de distracțiile zonei, iar fiecare zi acolo reprezintă o experiență specială.

2

Frumoasa blondină obișnuiește să își ia fetița în vacanțe încă de când era bebeluș și își ține fanii la curent cu tot ce ține de organizare, pentru ca cei interesați să poată ști la ce să se aștepte atunci când călătoresc cu un copil mic, dar și ce sfaturi sau trucuri a descoperit aceasta și le împărtășește cu drag. Aceasta a scris de curând pe blogul personal cum decurge vacanța în Bali.

„În avion nu am dormit, pentru că m-am străduit să îi distrag Ritei atenția de la tot felul de lucruri pe care nu avea voie să le facă. Ce să facem, e mult mai energică acum! :). În Bali nu întâmpini nicio dificultate dacă mergi cu copilul. Există meniu special pentru ei, cu paste, pizza, orez, noodles și multe altele, dar găsești ce să le dai și din oferta pentru adulți.

Rita a mâncat orez cu legume, supă de legume, omletă sau ouă fierte, dimineață, orez cu lapte, tofu pane la cuptor, creveți la grătar și multe fructe. Am avut și borcane cu mâncare la noi, pentru orice eventualitate, dar n-a fost cazul”, a scris Laura Cosoi.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, actrița a fost întrebată dacă își mai dorește copii. Laura Cosoi a făcut dezvăluiri cu privire la acest subiect.

„Minimum unul. Amândoi ne dorim foarte mult şi e un noroc că în momentul în care am născut, am venit acasă şi amândoi am zis că ne mai dorim un copil. Adică chiar în primele luni, când de obicei nu te mai gândeşti la un copil. Dar mi se pare că pentru Rita ar trebui să facem asta şi ea e completă în momentul în care mai are un frate sau o surioară, pentru că până atunci, jumătate eu, jumătate el”, a spus Laura Cosoi.

Laura Cosoi a vorbit în cadrul VIVA! Party 2019 despre ce a însemnat pentru ea și soțul său venirea pe lume a Ritei…

„Sincer, noi eram foarte sudaţi. Ne-am dat seama de asta şi când a venit Rita. Într-adevăr, e o încercare un copil, dar noi facem echipă. Suntem o echipă şi iubirea cumva e mai mare pentru că e omul care m-a făcut mamă, eu sunt persoana care l-a făcut tată şi, când ne uităm la Rita, ni se pare incredibil”, a declarat Laura Cosoi.

Surse: cancan.ro, parintidenota10.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies