Home Stiri Mihai Trăistariu a explicat de ce apelează la imagini scandaloase! „Deocamdată o să vă dau chiloţi, pentru că nici n-aţi avut măcar curiozitatea să daţi click pe cele cinci piese lansate anul ăsta!”

Mihai Trăistariu a explicat de ce apelează la imagini scandaloase! „Deocamdată o să vă dau chiloţi, pentru că nici n-aţi avut măcar curiozitatea să daţi click pe cele cinci piese lansate anul ăsta!”

autor Elena Yvette
615 views 1 minute timp de citit

Mihai Trăistariu este degamăgit de atitudinea fanilor săi. Artistul spune că preferă să posteze pe rețelele de socializare poze mai puțin decente din cauză că oamenii asta cer, neștiind să aprecieze munca sa.

mihai-traistariu-1

Mihai Trăistariu recunosște că a avut succes cu o fotografie ce era „o tâmpenie, o idioţenie fără noimă“, lucru care nu se întâmplă și atunci când își lansează melodiile. „Ştiam că va face vâlvă, 83.000 de oameni au văzut-o, când scot o piesă nouă vă pişaţi pe ea. Voi vreţi numai circ, scandal, porno, chiloţăreală. Asta vreţi, asta primiţi“, a scris Trăistariu.

„Mi-e groază că trăiesc într-un astfel de showbiz. Deocamdată o să vă dau chiloţi, pentru că nici n-aţi avut măcar curiozitatea să daţi click pe cele cinci piese lansate anul ăsta. Ele sunt pe YouTube … Degeaba!“, a concluzionat artistul.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies