HomeStiri Mondene Monica Anghel s-a transformat dupa ce a slabit 35 de kilograme cu aceasta dieta banala

Monica Anghel s-a transformat dupa ce a slabit 35 de kilograme cu aceasta dieta banala

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/Monica-Anghel-s-a-transformat-dupa-ce-a-slabit-35-de-kilograme-cu-aceasta-dieta-banala1.jpg

Monica Anghel a avut un an foarte greu, dar, în ciuda problemelor de sănătate, artista se simte foarte bine.

Monica Anghel și-a surprins foarte plăcut fanii cu o apariție senzațională. Aceasta și-a făcut apariția ca în zilele ei bune din tinerețe. Cântăreața a slăbit 35 de kilograme urmând o dietă personalizată recomandată de un medic nutriționist.

Monica Anghel s-a transformat dupa ce a slabit 35 de kilograme cu aceasta dieta banala

Artista a trecut printr-o operație la coloană, care a fost un real succes, însă medicii i-au recomandat să mai și slăbească câteva kilograme.

Monica Anghel nu a stat pe gânduri și a luat măsurile necesare pentru a pierde kilogramele care îi dădeau atâta bătaie de cap.

Monica Anghel a slăbit după ce a făcut analize de sânge și a mers la un psiholog

„Am învățat acum că slăbești dacă mănânci. Sigur, important e ce mănânci. Eu mă hrănesc foarte bine, mă simt foarte bine, am foarte multă energie. Am făcut un set de analize, am mers la nutriționist. Nu am făcut nimic de capul meu. Cu ajutorul psihologului mi-am dat seama că pot și vreau să fac acest lucru. Mă simt foarte bine”, a spus cântăreața.

Monica Anghel s-a transformat dupa ce a slabit 35 de kilograme cu aceasta dieta banala

Monica Anghel urmează o dietă relativ banală și nu se simte niciodată înfometată. Artista a recunoscut că a slăbit 35 de kilograme deoarece a învățat să mănânce corect.

„Dimineață, la prima oră, mănânc o omletă cu semințe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10:00-11:00, consum 10-15 migdale sau nuci. La 12:00, merg pe o ciorbiță de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunț la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos și sunt bucuroasă că am reușit!

Nu vreau să ascund nici faptul că mi s-a propus de către diverși medici, unii chiar foarte buni, să fiu operată, să mi se micșoreze stomacul chirurgical, dar am spus «NU». Mi se pare aberant să îmi tai stomacul pentru 25 de kilograme”, a mai declarat Monica Anghel…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed