HomeStiri Mondene Nu o să îți vină să crezi cum își controlează Andreea Berecleanu copiii! Este extrem de strictă

Nu o să îți vină să crezi cum își controlează Andreea Berecleanu copiii! Este extrem de strictă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Nu-o-să-îți-vină-să-crezi-cum-își-controlează-Andreea-Berecleanu-copiii-Este-extrem-de-strictă2 in Stiri Mondene

Andreea Berecleanu a oferit un interviu alături de copiii ei și a vorbit despre strictețea cu care îi controlează pe Ava și Petru.

Nu-o-să-îți-vină-să-crezi-cum-își-controlează-Andreea-Berecleanu-copiii-Este-extrem-de-strictă2 in Stiri Mondene

„Mai e şi mami câteodată, dar eu cu mama ne înţelegem foarte bine şi cred că atunci când nu ne înţelegem e din vina mea. O să fie mereu lângă mine. Ea vine mereu cu sfaturi. Mama mi-a spus să am încredere în mine şi să cred în forţele mele. În fiecare vineri avem o masă în familie. Mergem, mâncăm împreună, povestim”, a spus Ava despre mama ei.

„Orice părinte se enervează, încerc să folosesc un ton adecvat. Abordarea pe care o am e diferită. Într-un fel e cu Petru, într-un fel e cu Ava. Eu zilnic primesc rapoarte din partea tuturor profesorilor, pentru a vedea ce au făcut la şcoală”, a completat-o Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu este o femeie extrem de puternică și încearcă în permanență să își educe copiii în cel mai eficient mod. Aceasta a declarat de nenumărate ori faptul că, pentru ea, educația este foarte importantă și de aceea își dorește să le ofere copiilor ei ceea ce este mai bun.

Vedeta a mai spus și că deși aceștia nu pot aprecia în acest moment toate eforturile ei, la un moment dat cu siguranță îi vor mulțumi pentru tot ceea ce a făcut pentru ei…

Andreea Berecleanu a debutat în presă la vârsta de 18 ani la Cuvântul și la România Liberă în 1993. În momentul de față, Andreea este prezentatoarea Observatorului.

in Stiri Mondene

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed