Home Stiri Mondene Nu o să îți vină să crezi. Iată ce a făcut Oana Zăvoranu!

Nu o să îți vină să crezi. Iată ce a făcut Oana Zăvoranu!

autor Elena Yvette
759 views

Având în vedere comportamentul ei vulcanic, am putea afirma faptul că nu ne mai poate surprinde nimic la Oana Zăvoranu însă se pare că nu este chiar așa.

Vedeta s-a decis să vorbească despre unele momente mai ciudate din viața ei. Deși afirmă și ea că pot părea jenante unele informații, nu se ascunde cu nimic de fanii ei și mereu povestește absolut tot ce se întâmplă în viața ei.

„Sufăr de un fel de somnambulism. Avem camera de supraveghere în casă şi râdem a doua zi de ce fac eu noaptea. Total sub hipnoză, mă duc şi îmi pregătesc de mâncare, pot să plec şi în pielea goală pe stradă, mi s-a întâmplat. Uşa de la cămară trebuie să fie închisă, pentru că aşa somnambulă cum sunt mă duc şi dorm direct în murăturile de la naşul, în zacuscă şi se duce naibii toată silueta mea!”, a povestit amuzată Oana Zăvoranu în cadrul unei emisiuni TV.

De când formează un cuplu cu Alex, Oana declară că este mult mai fericită și că în sfârșit a găsit liniștea pe care o căuta de foarte mult timp…

„Nici eu nu mă gândeam că o să mă mărit. Nici măcar de locuit împreună cu cineva. Întâmplarea a făcut că viaţa mi-a luat-o înaintea filmului. Am rămas consecventă în privinţa unui copil. Am copii cu blăniţă. Mie mi se pare frumoasă o căsătorie. Eu l-am cerut în căsătorie pe Alex. El s-a emoţionat, s-a albit, a lăcrimat. A trecut toate testele. El mă pune pe mine înaintea lui. Fidelitatea lui m-a convins. Ne completăm, râdem foarte mult. Sunt atât de fericită! Nu am semnat niciun contract prenupţial şi nici nu m-am gândit la asta. Mie îmi e bine. Nu mă culc noaptea cu gândul că o să-mi fie rău”, a povestit Oana Zăvoranu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed