O actrita celebra „Am avut numeroase relații cu femei”! Vezi despre ce poate fi vorba!

Share

Cred ca toata lumea stie ca femeia are puterea de foarte multe ori si in majoritatea cazurilor, daca stie ce sa spuna, cand sa spuna, dar mai ales sa-si joace cartile asa cum trebuie. Nu are nevoie de mare ajutor din partea celor din jur si reuseste mai mereu sa ia deciziile cele mai bune, sau cele mai rele, depinde care considera de cuviinta ca ar fi pentru viitorul ei.

Am avut numeroase relații cu femei

Oricare ar fi aceste decizii, este foarte important sa nu judecam, deoarece nu vom sti niciodata cand roata se va intoarce, cand vom fi pusi in aceeasi situatie si numai divinitatea stie ce vom alege. Iar in astfel de momente nu cred ca va fi vreuna dintre noi bucuroasa sa primeasca fel de fel de critici si rautati la adresa ei si a acelora ce le-a ales.

Revenind la subiectul de care cred ca v-am facut curioase, actrita Cate Blanchett a reusit sa dea cartile pe fata, in urma unui interviu si sa faca lumina in ceea ce priveste orientarea sa sexuala. A recunoscut cu mana pe inima si fara vreo remuscare ca a avut parte de foarte multe relatii cu femei, unele dintre ele, la randul lor si ele celebre.

Avand in vedere ca actrita a primit un rol important in filmul “Carol” si chiar a jucat un astfel de personaj, s-a vazut nevoita sa raspunda acestor intrebari mai inconfortabile cu toate ca franchetea ei a uimit pe toti cei de acasa.

Cate-Blanchett

Acum noi nu prea stim ce sa credem. Adica aceste “studii” au fost facute cu scopul de a o ajuta cat mai bine sa intre in pielea personajului sau doar pentru placerea ei proprie si personala si datorita inclinatiilor inca existente? S-a intamplat cu mult inainte de propunerea ei in film sau imediat dupa? Aceste intrebari se pare ca vor ramane mult timp fara raspunsuri, deoarece ea este una dintre acele persoane faimoase, din ce in ce mai putine, care nu dau niciodata multe detalii despre viata lor personala si de-a dreptul privata.

Sa spunem doar ca Blanchett a vrut sa starneasca niste controverse si ne lase pe noi cu mintea zburdand prin diferite colturi mai non-conformiste. O fi ea pe bune sau n-o fi? La asta nu putem raspunde, insa cert este ca relatiile cu diverse domnisoare au fost cu nemiluita.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news